![]() | |
bu gün şampiyonluk günüydü kutladık beşiktaşa şampiyonluk yakışıo be abi türkiyeye gelmeme az kaldı keşke üyesi olduğum çarşıyla kutlasaydık ama nasip olmadı eğitim işte adına sınav dedikleri bişi koymuş adamlar eve saat 2 buçuk gibi geldim sesler kısık değer kartalıma neyse bütün millete iyi geceler olsun birazdan günün ilk ışıkları aydınlanmaya başlıcak |
ooleey oleyy oleeyyyyy şampiyooonn BEŞİKTAŞ:D |
şampiyonuz ULAN !!! |
yaşaşın dometes ve tepesındeki yeşillik :D |
Sakın bana dokunma akşam kalmayın haaaa :D daha kendime gelemedim |
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! |
(B)üyüksün camianla (E)şsiz taraftarınla (Ş)erefinle kazandın (İ)nönü'de tarih yazdın (K)ralı oldun alemin...... (T)ürkiyeyi aştı sevdan (A)dın göklerde asılı (Ş)ampiyonlar kartalı |
lalalaylalalalalal laaay laaaay :D tarihe sığmaz yazsalar böyle bir aşşşşşşk bu alemde en büyük beşiktaşşş BEŞİKTAŞŞŞŞ :D |
bu ayda ölemedik beeeaa:D:D |
yirim seni cleopatra :D:D |
Türkiye`de Saat: 23:11 . | |