![]() | |
aşığım sana doyamıyorum nede güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşkk şanlı Beşikt'aşk'!... |
$aka gibi $aka :/ |
Hayat , Serdar Özkan'ın Şutları Gibidir.. " Biraz Sert ve İsabetsiz " . . |
|
Yakışıklı olanlar hariç futbolcuları tanımayan .. Takımının ilk 11 ini dahi sayamayan ..Derbiler hariç maç izlemeyen .. Sevgilisininkinden başka (!) takım tutamayan ..Outla korneri ayıramayan ..Stad makyajlısı, dizilim yabancısı,tribün kokonası cazgırlara inAt...başka olur di$i KARTALLAR..!! |
başla hadi ! sar karanlığına beni vur yalnızlığınla beni yerden yere, yerden yere hadi ! başla ! yıka yağmurlarında beni kaybet kaldırımlarında beni... korkmuyorum.. korkmuyorum..! |
Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın |
Hani bir kelebek yakalarsın ya avcunun içine, Sonra bakmak görmek istersin yaşıyormu diye, Baksan kaçaçak sımsıkı tutarsan ölecek, İşte böyle birşey seni sevmek.. bu söz bi büyüğüme gelsin beni istemeyen bi büyğm:( |
|
" Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır , hasretinde ." |
Türkiye`de Saat: 18:55 . | |