![]() | |
Güzel günler göreceğim güneşli günler.:D:)inşallah.... |
Kişisel iletinizin olamabilmesi için önce kişiligininizin olması gerekir |
Artık ben “ sende “ sadece siyah- beyaz fotoğrafım.. |
Her YerDe BilinMezLik Var ... |
bahsettiğim o derinlik hiç bir denizin dibinde yok. |
kı$ın ortasında qüne$ doğabiLir mi buLutLar arasından ? Fırtınaya tutuLmu$ken yaprakLar dinebiLir mi rüzqar ? peki ya sen.. oLabiLir misin masaL kahramnım.. qüneş qibi ısıtabiLir misin kaLbimi ,aLew aLew yakabiLir misin ? tüm parLakLığınLa qözLerimi kamaştırıp , her mewsim hayatımda kaLabiLir misin ? derken ben sen ; estirdin icinde seni taşıyan sıcacık rüzqarı.. kamaştırdın qözlerimi ,yakdın kaLbimi.. şimdi diLimde sadece sensiz qecen zamanın sıkıntısı.. sensiz mewsimLerin korkusu.. we qidersen koskoca hayaL kırıkLıkLarının tortusu.. ama yok qitmek.. söz werdik ya ßiz.. yawru kuçu kuçuLarLa doLu şirin bahçeLi ewimiz.. [:P] sewdiqimiz herkesi etraFımıza istiFLeriz.. (a) istemedikLerimizi deF ederiz..hatta..baska seyLerde yababiLiriz.. :D (6) qeL aşkım uyuzLuk deiL mi Eros'uda küsdüreLim.. :D "baaak baak sen ok sokamadın ßiz kendimiz aşık oLduk ßiz sana soktuk okuuu " dieLim.. :D:D oqLuuum ayrıLmayaLım ßizzz heeeb seweLiiiiiiiiiiimmmmmmmmm.. <3 isde kLask ezqi stiLi we karaLama deFteri :D:D |
pimi çekik bir hayat.. |
allah'ım ona da bana da yardım et..uFF..:( |
béN bénden FiRaR ettiM |
αkŁımdα ĥєp ѕєη ναrѕıη ĥєp ѕєηi düşüηüуσrυm düşüηdükçє ѕєνιуσr ѕєνdιkçє büуüуσrυmhttp://ircforum.net/nokta_krmz.gif |
Türkiye`de Saat: 14:48 . | |