![]() | |
seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek:( |
kad na te pomislim .........................seni her düşündüğümde bojim se da te opet zavolim ...........korkuyorum sana tekrar aşık olmaktan u modre usne zabijem zube ...........ve morarana kadar dudaklarımı ısırıyorum da pravu bol zaboravim ..................bu hastalıkla başa çıkabilmek için lane moje ovih dana ........................aşkım benim bugünlerde vise i ne tugujem .............................daha fazla dert etmiyorum pitam samo da l' si sama .................soruyorum yalnız mısın aşkım? ljude koje ne cujem .........................ve kim ne derse desin duymuyorum lane moje nocas kreni .....................aşkım benim dön bu akşam nije vazno bilo s kim ........................kiminle olduğunun bir anlamı yok nadji nekog na lik meni ...................ya da bana benzeyen birini bul ki da te barem ne volim ......................bari seni sevmeyeyim. (usne ti ljubi, da tebe lakse prebolim) .(dudaklarından öpüyorum, hastalığım daha kolay geçiyor) oFF bea:/şimdiye kadar yapılmış en ii eurovision şarkısı..sırpları sevmem ama nese:D |
yaktım tüm gemileri ruhum afarozda.. |
SonSuz ß1r Düş İçimDé ZamaNa aKıp qiDerken .. NeDen ßen ..NeDen ßiz .. Neden ßu İz |
hicbiR cümLe çözeMioR beNi ne yazSaM bo$..!! |
hepiniS kendi daLqanıza ßaqın...diqqat edin ßeniM daLqaMda ßoquLMayın...:cool: |
deя мυnd кαnn αυcн dαnn Lαcнen ωenn dαѕ нeяz ωeiinт.! aNLayana :D:D |
'aŞkı Dövmek Lazım x] |
KimSeyi yoLunDan DönDüreCk gÜCm Yo.k ARTıK(!) *DayaNıKsızıM oLduĞuN YERDe KaL (!) DöNmE gERi.. HoŞttÇaKaLLLL ,) |
gecelerce hasretinle yanar tutuşurum, rüyalarımda yanlız seni düşünür sana sarılırım, içimde seni o kadar çok yaşarım ki sanki hayat durur hayatım sen olursun... Akdora |
Türkiye`de Saat: 01:50 . | |