![]() | |
kurdugun hayalleri ayazlar yiksa da.. sen yeter ki hep ümit et. hayat döner sana.. ;) |
ßén hayatta 2 $éye qüwéniRim ;1 aynaya bakTıqımda qRduqume 2 yukaRı baktıqımDa göRemediqimé..;) |
eda sende ki bu cevheri bulucam gerçekten :) edebiyat desen şiirde var felsefe desen cümlelerde var :) kimsin sen :):) |
''Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda...'' der Sago.. |
sınavlar bitti :s |
Gerçek buysa, kader varsa biz yazıyorsak, ben seni yazdım kaderime ister siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin Hayat mücadele etmektir en güzel duygu yalansız sevmektir. Sevgine sevdiğine göz yaşını herşeyini feda etmektir, ama en büyük marifet onu göremesende ona dokunamasanda onu sadece bir ömür boyu kalbinde ve yüreğinde taşımak diğilmidir benim için öledir ..! ( bu söz sana bitanem ?) Düşman sözünün anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim ... Küpeyi takmış tam bir züppe bizim dilimizde derler bölesine i*ne fenerli kızlar da tam tersine hasta olur böle gevşeklere tarz giyip tikimi olalım pantolon düşürüp küpemi takalım ya kızlar bizi sevmeniz için illaki fenerli mi olalım |
ßnde ßişeY yoKKié :p :D |
Dünyaa AhiRét baCımSıN uzayda YakaLarsam aFFeDmém... :D:D |
heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin doya doya sarmamışım bize çok günah etmişsin |
umudumdan çok olmadı sana duyduğum özlem..sen kaçıp gitmiş olsanda yakaladım hayatı tamda uzaklaştığı yerden... |
Türkiye`de Saat: 05:34 . | |