![]() | |
YeNi Aşklarıma Merhaba Dİyin ....SeSSİzGeCe Artık SeSSiz DEğil ;) |
Kimi zaman uzaklaşsa da ruhum bedenimden geldiği yer senin yanındır. Pencerenin pervazında saklı kalır usulca seni seyreder dururum buz gibi bir havada yazlık sinema seyreder gibi ısınırım seni izlerken. Bakarım güneşe oysa ki güneş bile hasret kalmış ısınacak kaynadığından uzakta buzullarda tek başına yalnız ve soğuk.İşte bilirim ki üşüdüğümde benim güneşim sensin ve senden uzakta olduğumda buzular da ki güneş gibi üşür dururum.. Sen ki işte hayatıma hem güneşsin, hem huzur, hem sıcaklık, hem mutluluk, sevincim ayrı kaldığımda hüznüm bakmaya hem doyamadığım hem de kıyamadığım..Bu kadar sevebilmek tamamen hayalken hayalim kadar güzel bir sen varsın artık hayatımda.. Ve işin aslı hayatıma HAYATSIN.. Ve sen kelimelerimin sana yetmediği kadar AŞKSIN.. |
neden nedennn???? |
qzLerine bakarken kndimi bLmu$m aşkının SaRho$u oLmu$um..x3 |
|
|
Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini , Ama Herkes Öldürdü Diye Ölmez.. |
mahkumdur insan yaşamaya her seyin ilacı zamn derler ya benim hiç zamanım olmadı aslında zamansız tanıdım zamansız sewdim zamansız terkedildim zaman hep sorunum oldu hayatımda senin için şiir yazdım karanllık odamda yine zamanım yoktu aslında uykumdan caldığım zamanlarda sen döküldün dilimden o anda yine zamansız olacak ya duymak istediğin kelimeyi söyleyeyim sana SENİ SEWİYORUM zaamansız olsa da!!! |
HaSreTinLéé yandı qönLümm .) |
" seni seviyorum .." sözü iyi niyetle söylenmis muhtesem bir yalandir. ya olmasin ayrilik denen illet, yada sevmeyi ögrensin artik bu millet..! |
Türkiye`de Saat: 16:16 . | |