![]() | |
Bilgisayar oyunlarında doktora tezi yapan ya da gıcır gıcır toplarıyla lüks sitelerin çim sahasında futbol oynayanları değil, ezilmiş kola kutusunun arkasından top diye koşturan çocukların takımını seçtim. Kola kutusuyla da olsa biri “ah” dese maçın durduğu ve birinin parmağına kıymık batsa herkesin başına üşüştüğü çocukların takımını sevdim... Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim, Aleme isyanı sevdim, sürüden ayrılmayı, kendi doğrularımı bulmayı ve en önemlisi şu 3 günlük dünyada SİYAH ve BEYAZ kadar “net” olmayı. Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim. Fransız şaraplarının konuşulduğu muhabbetlere hiç girmedim, giremedim. Ne param yetti, ne de heves ettim lükse. Ben sevinmek için sevenlerden olmayı değil,mezara kadar sevecek olanları seçtim. Ben tarihe adını, hep altın harflerle yazdıranı seçtim(0-1 Manchester United- Beşiktaş) Ben züppelerin tuttuğu takımı değil halkın takımı olanı seçtim. Her zaman ilklere imza atanların takımını; ben BEŞİKTAŞ’lı olmayı seçtim. Armasında TÜRK BAYRAĞI’nı gururla taşıyan takımı seçtim. Farklı olanı , dünyada tek olanı, ben BEŞİKTAŞ’ı sevdim… Ben dişi kartal olmayı seçtim!!! Ben BEŞİKTAŞ'lı olmayı seçtim. Ben şampiyon olmayı kupa kaldırmayı değil BEŞİKTAŞ'ı sevdim. 10 gol attığında nasıl DİK duruyorsam 8 yediğinde de EĞİLMEMEYİ sevdim… |
kelimelerim artık senden büyük değil benim duygularım diz boyu sana çağlar durur acılar yoldaş olurken bana tek umudum tek mutluluk sen kaldın avuçlarımda bırakıp gitmesinden ölesiye korktuğum işte bu derece bağlıyım sana sabahlarımda kalktığımda hayalinle avunan bir derbeder yokluğunda yolunu kaybetmiş bir eren gibi seni arayıp duran bir ozan oldum ben... |
Séwi0Rumm üLéyn..! :cool: |
sevmek güvenmekti benim için sevmek inanmaktı sana!!!:(( |
dağılın ulenn.ben geldim :D:D |
aman dağıtma şidi toplayamam ortalığı:D:p |
ALLAAAAAAAAHHHHHHHHH var mı bana yan bakann:D |
ben bakıyom asbaşkanım:D:D boynum tutulmuşta:D:D |
Ama sayın Başkanım olmuyo böyle:D görmemezlikten gelseydin keşkem:D |
ya boynum tutulmuş asbaşkanım ondan yoksa sana yan gözle bakanın gözü çıkar bilirim ben :D:D |
Türkiye`de Saat: 06:38 . | |