![]() |
Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan , daha yüksek sesle söyleyin Beşiktaş uLan !! |
Sonsuzlukta mutlu mesut istirahat ederken, araya giren bu can sıkıcı hayat fasılasına katlanıyorum... |
taraftarLık ansikLopediye sığmaz sanat ... |
nedir nedendir???:(:( |
1 ay oldu daha.. yaralarım kabuk bağladı tekrar soydum.tekrar acııttım canımı, tekrar ağlamak istedim.ağladım saatlerce gecelerce günlerce.ne değişti? hiçbişey, ama ben böyle acı çekmek istiyorm çünkü hala onu çok seviyorum .. :bawling::bawling: |
Yapmak Zor Gelse De, Sırf Hayata İnat Olsun Diye, Mutlu Ol Ve Gülümse Kaderine...! ;) |
Hayat acımasızlarla dolu ama herşeye rağmen güzel |
PişmanLıkLarım oLdu zaman zaman... Bazense keşkeLerLe tükettim saatLeri, yanLışLarıma tesLim oLdum. :) |
qéRi sayım ßaşLadı.. 9 canLı oLsaydın ßiLé én fazLa.. 8 kéz kaçabiLiRdin azraiLin éLindén.. 7 düvéLé suLtan oLsaydın dahi ßiL qi yéRin.. 6 méqan oLacaq sana... én fazLa.. 5 métRé kumaş götüRécéqsin...kapatacaqsın.. 4 açsanda gözLéRini...ßu dünya.. 3 günLük fani dünya...azraiLin önündé.. 2 kat olup yaLvaRsanda nafiLé... ßiL qi 1 gün öLécéqsin...işté o zaman.. 0 dan başLayacak héRşéy.. ;);) |
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar ! ;) |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |