![]() | |
Alıntı:
|
Takvimin buruşturulup atılan dün'üne yakın hissettim hep kendimi. . 'daha çok var' deyip avuturken kendimi . . ardından koşup yetişemeyen çocuk heveslerine takıldım . . bir elma şekerine hasret yaşadım bazen . . bazen hayat'ın 'hayat' olmayan kısmına aşık kaldım . . bazen çok şeydim . . bazen bir hiç bile değildim . . ve bir hiç bile olamazken ben, her şeyleri içime nasıl sığdırabil(ir)dim . . ? 'herşeye rağmen yaşamak güzel' derken . . her şey hep yarım kaldı da. Yaşamın güzel olan kısmına mı hiç yetişemedim . . ? trenin arkasından ağlayan çocuk olmayı mı sevdim . . ? yoksa hep giden'i oynamayı mı seçtim . . ya da gider gibi yapıp , hangi köşeden döneceğimi hiç ezberleyemedim . . hiç bilemedim . . meğer bilmeliymiş . . birgün biteceğini / ya da hiç başlamaması gerektiğini. Puf karamsarlığım üstümde mi ne. . :/ |
Zormuş kafanı çevirmek gözlerinin yaşına..Yanaklarından akıp gitmesine izin vermeyip titreyen parmaklarına damlatmak hüznünü...Ne yorucu, gözlerine doya doya bakamamak...Ne ağır, kelimelerinin boğazındaki düğüme takılıp kalması...Ne yıpratıcı "Seni Seviyorum" diyememek...Ve ne güzel sevmek, seni sevmek, çok sevmek.... |
Aaaaarrrrrggghhhh |
içimdeKi döneR a$kı bamba$kkaa :D:D buqun gelemedm emre abi yarn ordaym :D hemde 1.5 çıldır: :D :p |
|
Dudaklarımda saklı kalan gizli öznemsin... |
hayat senden istifa ediyorum.Off duruma geçiyorum... |
Gerçek olamayacak kadar şaka, yetemeyeceğim kadar fazla bu hayat. |
dön nasıl kimle nerdeysen dön beni biraz sevdiysen:( |
Türkiye`de Saat: 19:11 . | |