![]() | |
düşlerimde ki kaçak öznesin... |
bu sevda bitmez..... bjkmlk |
geride kalan yine hüzünlerim .. gözyaşlarım... |
ben zaten senden gelen her çileyi her kederi kabullendim sen gittiğin günden beri bazen duyarsan sitemli sözlerimi bağışla çok özlüyorum senii!!!:( |
dışarda yağmur şemsiyesiz kalmışım ben ıslanmışım .. ama ne bilirsin ki sırılsıklam olmuşum ben sana... |
yalnız gözyaşların yıkar ruhundaki günahları !.. |
son baharı yazı kışı ilk baharı tüm mevsimleri özledim yağmurlatın altında ıslanmayı özledim ama olmadı bitanem iki kelime seni benden benide senden aldı götürdü şu an nerelerdeyim biliyormusun kuşların uçamadığı denizlerin çoşamadığı yağmurların yağmadığı ve seni seviyorum diye söyleyecek birinin olmadığı bir yerdeyim:(!!! |
hadi son bir nefes al hayatımdan.. giden giderken beni bırak bitirdiğin yerden.. sakın dönüpte bakma ne yaparım diye.. ardında kalan bir ben bulamazsın ki... |
uzaktan baktım yine sana..Sessizce "seviyorum seni" dedim...Duymandan korktum..Bakışlarımdan haberdar bile değildin..Ve sonra dönüp gittin.."Gitme" dedim yine duyacağından korkarak, "biraz daha bakayım nolur az daha kal orda" diye fısıldadım "bunu bari yapabileyim nolur, biraz daha bakabileyim sana"...Gittin, duymadın beni..Duymanı istemedim..Korktum..Neden korkmak zorunda olduğumu bilemeden korktum..Bişeyleri yapmak ya da yapmamak zorunda olmaktan nefret ediyorum..Nefret ediyorum !!... |
hayat aldatırken beni ben aldınmışım sadece sana yıkarken tüm köprülerimi hayatla kalakalmışım tek başıma... |
Türkiye`de Saat: 10:57 . | |