![]() | |
yokluğunla satırlarım boyandı siyahlara en kötü ihtimallerin senaryolarını yazdım sensiz kalmış loş sokaklara bakarken ardından geleceksin diye nasılda kaybolup gittin canımdan can parçam.. |
seni sevdiğimden değil gülüm nefretimden yanıyorum!ağlamıyor gözlerim yanıyor bir değil her gün kanıyorr sen sevmesende beni görmesende ben seni seviyorumm!!! |
yine sessiz ve de sensiz bir sabaha merhaba üzerindeyim.. |
çiZemediğin kaDere romanmı yazıyorsun? |
Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bilen anlar ve onun değeri bilenin yanında kıymetlidir.Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.Mesele kuyumcuyu bulmaktadır... |
sabah ilk kez sesini duymadan uyandim hic güzel bir his degildi of of :( |
Bu 2,000 mesajim cok sevdigim gülüme gitsin gülki gülüm güleyim gülyüzüne gülmezsen gülyüzlüm gülmem kimseye.. |
" .. her insanın bir öyküsü vardır ya.. benimki de böyle işte..! bu sabah pencereden bak. bu koca şehri sana bıraktım.. başka bir şehrin sabahından.. başka bir dilde .. elveda.. " |
kanmak istesekte saklı kalan hislere bir anlam bulamazdık ki ayrı kalmış ellere... |
kaçmak çare olurmu dersin ya kovalamaktan yorulan sen değilmisin ya havat sana oyun oynuyor desende oyuncu olan sen değilmisin ya... |
Türkiye`de Saat: 17:20 . | |