![]() |
İnsan yağmur gibi olmalı bence, herkesi ıslatabilmeli. . . Rahmeti kuşanıp herkese her şeye merhamet etmeli. . . İnsan sözünü yağmur gibi yumuşakça indirmeli kulaklara; Kırıp dökmemeli, damla damla söylemeli, ince ince sevmeli. . . Yağmura “rahmet” diyenlere, yağmur damlaları sayısınca rahmet okumalı... |
Kanımla yükselecekse ceddim Muhammed’in dini...Ey Kılıçlar! Doğrayın beni, alın bedenimi... |
Gençliğime güvenip erken derken, belki elveda bile diyemezsin giderken… Zahmetsiz rahmet olmaz. iyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur (MEVLANA) |
Susuyorum... |
Bir kap pirinç içindeki siyah taştan korkma o kendini belli eder, sen pirincin içindeki beyaz taştan kork.. |
Zor Bir Yolda Yürümek Mecburiyetinde Olan İnsanlar, Önce Gönüllerinde ve Zihinlerinde Yürümek ve Yol Almak Zorundadırlar. Evvela "Ben Bu Yolu Nasıl Aşarım?" Korkusundan Kurtularak Yola Çıktıklarında Görürler ki Yol Zor da Olsa Aşılmış, Yürünmüş ve Gidilmiştir. İşte O Zaman İnsanların Yüreklerinde Aslında Yolun Zannedildiği Kadar Zahmetli Olmadığına ve Bütün Sıkıntılı Yolların Aşılabileceğine Dair Bir iman Doğar |
ooooooofffff:( |
Hey Mezarcı Bana ÖyLe Bi Mezar Yapki GörenLerin GözLeri DoLsun.. Üstüne ÖyLe Bi Yazı Yazki Sevdiğim Okudukca Kahrolsun. |
Tribine... :D |
Gerçek sevgi seni seviyorum demek değildir.Seni seviyorum derken titremektir.Mesela ben şu an titriyorum.Çünkü hava çok soğuk :D:Deheh :D |
Türkiye`de Saat: 04:58 . |