![]() |
вιя σℓмαzı вєкℓιуσяυм:( |
|
derin ßi neFes aLır qißi ßatıyoruuuuz yükümüz ağıır.. |
insanı yıpratıyor şu fikir ayrılıkları:(:(:( |
... bu kentte her yağmur kendini ağlar aklıma düşsen yalnızlık oluyorum ağzımdaki uykudan öpmüyorsun nicedir nerde kimi üşüyorsun artık kendini yakan bir ateşim kendimize birbirimizden düşler yapamıyoruz şimdi boş duraklara yaslanıyorum boş kentlere oysa "gel" desen gelecektim ... |
Gecenin karanlığı bedenimi sardı. O gece yanımdaydın, benimsin sanmıştım yanılmışım. Yanındayken güçlü hissettim kendimi ağlamadım ve eğleniyormuş gibi gözüktüm ama ben aslında rol yapıyordum. Hayat bir tiyatro sahnesi ve bu oyunun adı yok! Yatağa uzandım, kokun hala burada sanki... Çok yorgunum. Benden beni aldın sen yok ettin sanki karşında dimdik durabilse bile beden ruhum pes etti, kalbim kırıldı. Yalan söylemeyeceğim sana çünkü biz senin yalanlarınla bittik. Ne kadar kırmış olsan da beni ne kadar üzmüş olsan da özlüyorum… Çok karışığım, alışamadım yokluğuna. |
Bilemiyorum Gecem mi gündüzümü Gündüzüm mü gecemi takip ediyor Anlayamıyorum Kalbim mi bedenimde atıyor Bedenim mi kalbimi içinden dışarı. Göremiyorum Ben mi rüyalara dalıyorum Rüyalar mı bana uyanıyor. Hissedemiyorum Yalnızlık mı beni sarıyor Ben mi yalnızlığa alışıyorum. Bulamıyorum Sorularım mı cevaplarını Cevaplarım mı sorularını arıyor. Yaşayamıyorum Yaklaşan korkularım Uzaklaşan umutlarımın savaşında. Yazamıyorum Ben mi kelimeleri Kelimeler mi beni anlatıyor bilemeden. İnanamıyorum Yalanlarım mı yüzleştiğim Gerçeklerim mi çekindiğim. Ve söyleyemiyorum Sevgim mi son bulduğum Sessizliğim mi kaybolduğum... Sustum. |
allahım yardım et:((ne olurrr |
GeLmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?.. |
Bitmemiş bir geçmişin gölgesinden ayrılamazsak onun gittiği yere gitmeye devam ederiz güneşin onun arkasında olduğunu bile bile aydınlığın gerçeği yüzümüze vuracak kadar parlak olması korkutur belki de adımlarımızı. Sadece yüzümüzü saklar ve karanlığın acısını yaşamayı aydınlıkla yüzleşmekten çekindiğimiz için tercih ederiz. |
Türkiye`de Saat: 07:23 . |