![]() |
gel elleri cennet kokan yarim!!! |
ßenim a$kmm (L) |
Ya seni ya kendimi vuracağım çek git:(:( |
"Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır." -Mevlana- |
"Suskunkuğum Asaletimdendir, Her Lafa Verecek Bir Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM MI Diye! ... Anlayana.....kimse bu forumda bazı moral değerlerin savunucusu gibi görünerek provakasyon yapmasın !!!!!!!!... |
Göz kaptırdığım renkten, kuLak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aLdığım her nefesten.. |
Gölgen gibidir yalnızlık, Gecenin ıssızlığı gibi boş ve soğuk, Sarılırsın ararsın, tutamazsın Yoktur çaresi, Adı yalnızlık Yazılmıştır bir kere, Yiğit olsan da büker bileği, Cesur olsan da sızlatır yüreği İçindedir sevgi, İnsanın tek dileği Ateşten gömlek misali ~ |
sen kaLßime taşınıp qeLdiğinden ßeri ,ßen kaLßime tapıyorum.. sen ömrüme adını verdiğiden ßeri ,ßen yaşamak için çaßaLıyorum.. sen ßenim oLduğundan ßeri ,ßen kendimi sana adıyorum.. sen eLLerimden tuttuğundan ßeri ,ßen sana koşuyorum.. sen hayatıma qirdiğinden ßeri ,ßen seni çok sewiyorum.. ! ♥ |
“Daha yalnız olunabilirdi Yalnızlık olmasaydı.” ((= |
Kelimelerimin canı sıkkın. Her bir harf sitem. Sevmeyi beceremedim Sevgili Çek Git şiirimden. |
Türkiye`de Saat: 19:02 . |