![]() |
hani gece kararsada unutsam geçmişimizde kalanları yanlız sabaha kalkıp güneş olarak açsam yeniden hayata kaybetmenin verdiği acıyı bıraksam ardımda ve sen çıkıp gelsen umut şehrimden kalbinde saklı kalan cenneti versen avuçlarından doya doya aşkı içsem avuçlarından UMUDUM olsan yarına hesapsız biz OLSAN !!! |
Tebessümlerim varsa mutluyumdur... |
bir kitap bir aynadır . ona bir eşek bakacak olursa karşısında elbette bir EVLİYA görmez. |
..Gerçekten uydunu ALLAH'a yönLendirirSen...yani ALLAH'a uLasmayi diLerSen...Bu Hayat yaSanmaya DegeR!!!...ve Bu SartLar ne oLurSa oLSun..O'nun ASKI varYa..HerSeye BeDeL...Herkes Düsman oLsa biLe " ALLAH DOST OLARAK YETER" |
"Kaıpıldım Gidiyorum,Bahtımın Rüzgârına.." |
Bu mevsimde çok güzel olursun düşlerim içinde. Ben kendi sokağımda kayboldum mavilerin içinde. * |
9 canlı olsaydın bile En fazla 8 kez kaçabilirdin ECEL'den 7 düvele sultan olsan Yerin 6 mekan olacak 5 metre kumaş götürebileceksin 4 açsan da gözlerini Kapatacaksın birgün 3 günlük fani dünya 2 kat olup yalvarsan da ECEL geldiğinde 1 gün öleceksin İşte o an herşey 0 dan başlayacak |
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer... :rolleyes: |
''Bize Gerici Diyorlar. Evet biz gericiyiz ama önümüzdekilere Çüşş demek için gerideyiz.'' N.F.K |
Boş konuşmam ama,güçlü cümlelerim var... Megaloman değilim ama,BÜYÜLEYİCİ bir BEN var... Artist hiç değilim ama, "MUHTEŞEM OLMAK" kanımda var:D:D:p |
Türkiye`de Saat: 01:27 . |