![]() |
Alıntı:
|
hayat mazeretlere sıkışacak kadar küçük bir oyun değildir.. |
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! |
Küçük savaşlardan büyük destanlar yaratmak kahramanlık oyunları için bir dem cesaret tatmaya gitmek gerekir!! Dile gelmeyenleri karalamak varsa esareti yok etmek gerekir kalemle..Hayat kadar duru olmayı bilmek dersek de hayatın aczliğini bilmek gerekir kimi zaman... |
Ruh bedenini istemiyor, beden ruhu... Bir uçurumda vedalaşıyorlar. Ruh yukarda göklerde, beden aşağıda toprakta pişiyor... |
sevmeyeni hadi bırakın doğasına... |
Yorgunum ya..Vallahi..kafam karışık..aslında hem mutluyum hem de değilim..ben de bilmiyorum..pek nadirdir böyle oluşum ama işte olunca da kolay kolay vazgeçmez benden..yapışır inadına.. nefret ederim melankoli tiplerden, 'of' layanlardan..o zaman nefret ettiklerim gibi olmamalıyım..eğer olursam o zaman ben olmam.. pekii..her zaman ki gibi.. sabır diyoruz..geçer diyoruz..ve tevekkül ediyoruz.. |
ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar. ne de şeytan, bi günahı, seni beklediğim kadar:(:( |
Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. |
\'\'Sabretme öylece beklemek değildir\'\' demişti çok büyük bir üstad.. ..O zaman buna uygun davranmalıyım. Sabretmeliyim ama hiçbir şey yapmadan beklememeliyim.Mücadele ederek sabır etmeliyim. .. Üstad\'lara kulak vermek lazım.. |
Türkiye`de Saat: 05:24 . |