![]() |
bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuş... |
Biz saf bir karasevdanın en samimi delikanlılarıyız!!! yokluk siyahsa varlık beyazdır!!! ben siyahsam sen beyazsın!! gözyaşım siyahsa tebessümüm beyazdır!! hayat siyahsa umut beyazdır!! gerçekler siyahsa hayaller beyazdır!! asılolan hayatsa:hayat siyah beyazdır!! hayatta BEŞİKTAŞ'TIR!!!!!!! |
Beşiktaşısın sen Efsanesin sen Şanlı tarihinin İhtişamıylaaa KaraKartalsın Tarihinle sen Aşkınla kavu Şampiyonlukla sennnn ----------------------------------------------------- Beşiktaşım Beşiktaşım sen olmadan geçmiyor zaman Beşiktaşım Beşiktaşım sen olmadan geçmiyor yaşam Kupaları alsanda almasanda Şampiyon olsanda olmasanda sen olmadan geçmiyor zaman sen olmadan geçmiyor yaşam ----------------------------------------------------- İnönün taşına bak Kartalımın golüne bak Biz feneri rezil ettik şu eziğin haline bak Pek ŞANLIYIZ İnönünün taştır yolu her tarafı kartal dolu Artık bizi tutamazlar ŞAMPİYONLUK bizim oldu Pek Şanlıyız (izmir marşından uyarladım :)) |
Of yine bak başa döndüm yeniden ben bana silahımı çektim yeniden hayata inadına gülerim yeniden yeniden |
İnsanlar ağaçlardan ders almalıdırlar.. Ne üzerinde barınan kuşların, Ne gölgesinde yatan insanların, Ne de verdikleri yemişlerin hesabını tutarlar.. |
Geçmiş günü beyhude yere yad etme,bir gelmemiş an için feryad etme, geçmiş gelecek masal bunlar hep, eğlenmene bak,ömrünü berbat etme... niceleri geldi neler istediler... sonunda dünyayı bırakıp gittiler... sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi ?? işte o gidenlerde hep senin gibiydiler..... " <<ÖMER HAYYAM>> |
Alıntı:
|
Makyajı akıyor farkının; herkesleşiyorsun... Değişmek zordur! Ama bazen aynı kişi olmak daha zordur! |
Alıntı:
|
Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur “ diye endişe etme! Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?..... |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |