![]() |
neden yurtkura başvuramıyorum:(:( |
bir çift kelime beni hayata bağlar... |
Susuzum ama benim karalamak istediğim bu deiğildi madem karalama defteri her şey karalayabilir bi insan öyle değil mi? Hayat güzel gidiyo ve umarım hep böyle güzel gider güzel insanlarla beraber.. |
Bak İçime Gör Beni Tut Elimden yak Beniii.. İstmesssen bu Aşk ııııı Otur Bastan yaz beniii. İstmesssen bu Aşk ııııı Otur Bastan yaz beniii. |
adını sayıklıyorum her gece... |
Neden insanlara sonradan görme derler anlamam..Bunun önceden görüneni nasıl olur ki ... |
Şu sıralar buı sonradan görmelerden nefret ediyorum ve ilgili yazıyı görünce kendimi tutamadım.. Sonradan görmeler çünkü öncelerini de biliyoruz bu insanların. Parayı görünce kendilerinden geçerler. Tanıyamazsınız onları.. Ne oldum delisi olur çıkarlar. Önceki durumlarıyla alakaları yoktur. Hiç düşünmezler. Rezildirler vesselam... |
Alıntı:
|
Karanlığında boğulmuş umutsuz bir enkaz gibi artık kalbim hayalet ruhuna sarılmış bir derbeder gibi dolanıp dururum gezdiğin yerlerde..Haydi güle güle git geride ne kalmış ne önemi var ki... |
Alıntı:
Yoksa ben de biliyorum eh yani doğal olarak hem fikir olmamak mümkün değil.Amacım konu hakkında bi şeyler karalamaktı... |
Türkiye`de Saat: 20:00 . |