![]() |
melankolik takılmayın, bu akşam Q7 şov var:) İspanya'nın bu akşamki kadrosunu bilen var mı... |
Alıntı:
İspanya'nın Arjantin karşısına kalede Casillas, savunmada Ramos, Pique, Marchena, Capdevilla, orta sahada Xavi, Alonso, Iniesta, hücum bölgesinde ise David Villa ve Fernando Torres ikilisi ile çıkması bekleniyor. Arjantin'in, İspanya karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Sergio Romero, Javier Zanetti, Martin Demichelis, Gabriel Milito, Gabriel Heinze, Ever Banega, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez. |
çok teşekkürler :) |
İspanya 10 kişi kalmış o kadroda, Llorente'yi ekleyelim :) |
harbiden 10 kişi yazmışlar ama bence o kişide puyol yada fabregas olur :D Ayrıca rica ederim böğürtlen :) |
:D Gerçekten de 10 kişi. Böyle bile yeneriz hesabı :) NeoRock, keşke Llorente olsa ama Villa ve Torres oyunda. Eksik olan Puyol bence :( Torres ölmeden, Llorente ilk 11de olamaz :( |
Yok Del Bosque llorenteyi ilk 11 e koyup maçı daha 25 dakikada bitirmek istemediği için almamış yoksa LLorente ilk 11 de oynamayacak adam mı :D |
Puyol kadroda yok bildiğim kadarıyla, geçtiğimiz maçta da oynamadı. Zaten orta sahaya bir kişi eksik yazılmış, o da Sergio Busquets olur muhtemelen. Llorente'nin işi zor, formda çünkü İspanyol forvetleri ve bu maçta zaten Fabregas ile Silva daha öncelikli gibi oyuna dahil olma anlamında. Neyse bir hayli fazla karaladık sanırım başlığı :) |
:D Akdora, o zaman son 20 dakikada oyuna soksun bari, kapanışı yapsın :) Onu da yapmıyor sevgili del bosque... Ya ben de biliyorum llorente 1.95lik boyuyla villa ya da torres kadar kıvrak değil ama kafa gollerine de ihtiyacımız var. :) O zaman kameramanlara sesleniyorum, yedek klübesini daha çok gösterin :D NeoRock yazdıklarında haklısın. Tamam sustum ayrıca :) |
Adı üstünde karalama defteri karalayacaz tabii :D |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |