![]() |
Bu ne yaaa :D |
güneşte küstü bize sıcaklığı yok artık... |
sade ben varım ve sen de sade benle bir tek ya sende hep ben miyim tek? keşke bir tek ben olsaydım sende tek!… |
adaletin bittiği yerde anarşi başlar. |
take ıt take ıt love me love meeee |
maskenin ardına bakmayı ben başarabiliyor muydum acaba? |
Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arıyom Gidenleri Hep Görüyom Gidiyorum Gündüz Gece Kırk Dokuz Yıl Bu Yollarda Ovada Dağda Çöllerde Düşmüşüm Gurbet Ellerde Gidiyorum Gündüz Gece Düşünülürse Derince Uzak Görünür Görünce Bir Yol Dakka Miktarınca Gidiyorum Gündüz Gece Şaşar Veysel İş Bu Hale Kah Ağlaya Kahi Güle Yetişmek İçin Menzile Gidiyorum Gündüz Gece ahh ahh kurtlar vadisinde polat bu türküyle ne güzel yüriyordu be :D:D |
"Ben evlatlığım." dedi Jacklyn. Laura şaşkın bir ifade ile sordu; "Evlatlık ne demek?" Küçük kızım şöyle yanıt verdi: "Annenin karnında değil, yüreğinde büyümektir." |
uykusuz geceler.. |
bir kahvenin kırk yil hatırı vardır diye diye...taaaa yemene gideriz kahve almaya...:) kırk dereden su getirtiriz bazen en sevdiklerimize bile ...:( yüzünde meymenet olmayanı görsek kırk yıl işimiz rast gitmez birde ... |
Türkiye`de Saat: 10:51 . |