![]() |
Özledim eski dostlukları , arkadaşlıkları , Özledim gerçek sevgileri , sevgilileri , Psikolojisi düzgün insanları özledim , insanların bir birine güvenle baktığı günleri , çıkarların değilde dostlukların ön planda olduğu gübleri özledim , selam verirken hiç bişey ummadan gülümsemeleri özledim . Sizinde bu duyguları özlediğiniz oluyormu bazen !!! Yarın 10.10.10 Değişirmi dersiniz dünya !!!! |
` Arkamdan konuşanLar , arkamda takıLmaya devam ~ (, |
kolpalığın dünyasında gerçek düşler arıyoruz.. |
#..Beni sevmeyen herkese teşekkür ediyorum . .! * merak etmesinler ben de onları 'sevmiyorum' . .!http://www.etutodasi.biz/images/smilies/tongue.gif |
esmerantos mantos esmerantos mantos esmerantos mantoooss esmerantos fos santos:D:D:D |
istifayı ver umut... |
* 1o.1o.1o * (= |
|
SAHABEDEN UKKAŞE HAZRETLERİ Peygamber Efendimizin Peygamberlik mührünü gören cennetliktir. Peygamberimiz veda hutbesinden sonra herkesle helalleşirken Ökkeşiye Hazretleri “ Ya Resulullah Uhud Savaşı’nda bana kırbaçla vurmuştunuz. Hakkımı ancak kısasla ödeşirim”der. Peygamberimiz ...(S.A.V), ...elindeki kırbacı Ökkeşiye Hazretlerine verir ve sırtına vurmasını söyler. Ökkeşiye Hz. ”Siz bana sırtım çıplak iken vurmuştunuz Ya Resulullah”der. Peygamber Efendimiz sırtını açar ve tam bu sırada Ökkeşiye Hz. Peygamber Efendimizin Peygamberlik mührünü görür ve öper. Daha sonra ise “Kısastaki gayem bu idi Ya Resulullah. Yoksa sizde bir hakkım varsa anam sütü gibi helal olsun”der. |
Kırgın... |
Türkiye`de Saat: 19:56 . |