![]() |
bir sevdaya kapıldım ki sorma.. çok anlattım, çok yalvardım, yordun beni..artık susmak istiyorum ama sussam bir türlü susmasam başka...ahh canım nasıl acıyor bir bilsen .. acımak ne kelime ; neyse .. artık hiçbir cümlemin sonu yok..herşeyi üç noktada bırakıyorum..nasıl tamamlıyım? sen yoksun ki ..ben kendim eksikken nasıl, nasıl tamamlarım ...? bir sevda masalıydı..uyuduk uyandık bitti.. bitirdin ! ahh be gülüm nasıl acıttın içimi, nasıl yaktın bir bilsen.. ne diyim ki? ne desem boş, ne desem anlamsız.. sen yoksun ki? nasıl olsun.. ahh ulan ahh bir günah işledik tebessümümüzü gözlerine kilitledik..soruyorlar neden diye? öyle işte diyorum.. nasıl gülsün ki .. sen yoksun.. ve olmayacaksında .. biliyorum :(:( |
tüh yaşı da küçükmüşşş:(:) neyse... |
alay konusu olduk iyi mi:p şaka ... |
işte öyle:D:D:D |
ellerim titriyor ismini anınca bile.. ufalanıyor sanki kalbim avuçlarımdan akıp gidiyor tek tek..ne sensizliğime engel olabiliyorum ne de çaresizliğime ..gitgide uzak düşüyorsun bana.. kaçışların , başka kollarda avunuşun , sonra bana unutmadım unutamam ama olmaz deyişin ne kadar da geride kaldı öyle değil mi? şimdi bir soluğunu duymaya hasretim.. varlığımın tek sebebi senken .. yok yok yapamam ben sensizz.. bu sokaklar haram bana, dört dönsem etrafında kaç yazar ? umrunda değilki biliyorum..tek bir kılını kıpırdatmazsın artık benim için..sana ufacık bir zarar gelse kendimi öldürürüm biliyorsun değil mi? elbette biliyorsun.. bilde zaten.. merak ediyorum sen her an her saniye benim beynimi kemirirken; ben bir gün senin aklına geliyor muyum acaba ? gelmiyorumdur herhalde :) neyse.. ben seni sensizkende severim .. sensizkende ! |
NeyLeyim SİYAH dediğimde BEYAZ demeyen sevgiLiyi..! Herkes sever biz Taparız ! Tek aşk BeşiktaşK ;) |
gidiyorum..... |
pff =) |
offfffff çok sinirliyim birinin saçını başını yolmak istiyorum şuan :( |
Alıntı:
sakın sakın |
Türkiye`de Saat: 18:34 . |