![]() |
aslında beklenmeyen :D:D ama istenen cümleler sanırım canlarım tarafından:) |
hastalıklı kelimeler yoksun izler bedbaht bekleyişler ve anahtarı kırık bir hayat yaşıyorum... |
PUL BİBERLİ PİZZA Hayatımız taklit!!! Amerikalı acıkınca eve pizza veya Çin yemeği getirtiyor , çünkü İtalyan ve Çinli göçmen çok , onların hazırladığı yemeklerde ucuz. Türkler de eve pizza getirtiyor ama , ben Türkiye'de hiç İtalyan göçmenlerle karşılaşmadım yada Çinli. İtalyan mahalleside yok bildiğim kadarıyla... Bizimki biraz özenti , Amerikan filimlerinden bir sahne. "Hey dostum , üzgünüm , bu gece çıkamayacağım , bir pizza ısmarlayıp televizyondaki maçı seyretmeyi planlıyorum ahbap !" Birincisi , hangi gece çıkıyorsun ki bu gece çıkmıcaksın? ! Ayrıca çıksan nereye gidiyorsun ki? en fazla pizzacıya. İkincisi seyredeceğin maç baysbol değil futbol maçı. bu ne havalar? Bunlar siparişi verirkende şöyle derler: "Aaahh , selam ahbap , bize bir orta boy pen pitza ve üzerine extra extra chesee!" Sonra aniden uyanırlar : " Ahbabb yaa birde sucuk sucuk koyabiliyormusunuz sucuk? Sucuğu bol olsun gözünü seveyim! Bi dakka , abi sizde pul biber isat neyim var mı ? :):):) |
zaLim felek :D:D kader utansın be kankıııı :D |
öyle ağırımki kendime sen benden gittin gideli tenim küs olmuş tenime sen benden gittin gideli öyle bıkmışımki kendimden kurudum düştüm dalımdan sanki ruhum çıktı canımdan sen benden gittin gideli bir cefam var idi bin oldu aktı gözüm gözüm yaşı sel oldu yaz baharım döndü kış oldu sen benden gittin gideli.......;) |
kısmet olmayınca olmuyo |
hüzün perdeleri son sahne... |
aşk bi kalbn içinde ağlıyo aşk sızım sızım sızlatıyr ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktn aşk.. |
başını bilemeden sonunu görmek gibi ne acısı ne huzur ne de mutluluğu tatmakmış geceyi gündüzlere karıştırıp ahdetmekmiş sevmek... |
Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen parça parça Bu gidişle en sonunda yaşatmaz beni Öldürür sevdan |
Türkiye`de Saat: 09:36 . |