![]() |
fenerbahceli olmak ayıp değil yeterki çaktırmaaa |
belki güneş bi gün bizim için doğar |
Fırtına boyu gidiyorum Dalgalar vuruyor kıyılarıma Martıları dinlerken sahilden Bir gemi yanaşıyor rıhtımıma …. |
ankaranınnnnnnnnnnnnn ( kekıllının bı sarkısı vardı ya neydı unuttum :D ) |
hayat bitmeyen bi yolculuk, bir andan diğer ana... |
Artık Çıkmıyorum İstikla'le Sabah Fatma Hanım Uyandırıyor Helva, Ekmek, Çay Bana Onlar Bakıyor Odanın Hali Perişan Ben Perişan Kimse Yok İşime Karışan Ara Sıra Balkona Çıkıyorum Fesleğenler Kuruduğunda Ocak'tı Ben Baharı Bekliyorum Ne Olduğunu Bilemedim Bir Umudum Var Hala Gözüm Şişelere Takılyor Becerebilseydim Ne Ala Bu Günlerde Böyleyim Ben, Yas Denen Şiirdeyim Bir Köşede Gülüşün Var, Sırtımda Kanlı Bıçağın Hiç Bir zaman Duyamayacağın Duysanda Anlayamayacağın Bir Çığlıkta Sana Birikiyorum ayna işte bennnn |
kaçak oldu bu şehir bana her kalkan gemi bir meçhul sen meçhul ben meçhul hayat hepten meçhul... |
I aM NoT aFRaiD To waLk This worLd aLone!! |
bu kaçıncı aşk firar ettiğim bilmiyorum senden sonra bir başkasını sevemiyorum sevmek istemiyorum bir başkasını sevmektense yalnızlığına mahkum olmak daha kolay, daha güzel sen olmasan bile yalnızlığın var o da yeter bana... |
seni yanlızlığınla başbaşa bırakan biri varsa bırak giderse gitsin bıterse bitsin sende seni kaybetmeyi göze alanı kaybetmekten korkma!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 05:13 . |