![]() |
erkekler neden aldatır?... Yapılan araştırmalarda aldatma oranı erkeklerin daha fazla... Peki neden erkekler aldatıyor....Herkes düşüncesini açıkça yazsın :ciao: |
Erkeklerin aldatması için 1 sebebe ihtiyaçları yok ki. Bir Kadına Sadık olmak diğerlerine ihanettir şeklinde düşünen her erkek çok rahat bir şekilde eşini veya beraber olduğu kişiyi aldatır. Kadınlar bunu biraz daha sistematik yapıyor, sebeb sonuç ilişkisiyle bağlıyor. Aldatan kadının mutlaka bir sebebi oluyor : ) |
yeterli iradeye sahip değiliz... |
aslında erkekler aldatmak istemezler ilk başta. ama bazı kadınlar oyle şüphecidir ki "yok sen kesin aldatıyorsun" diye tutturur. adam caresiz napsın Sevgilisini haklı cıkarmak icin elinden geleni yapar.. |
bi erkek aldatıyorsa bayanında suçu vardır mutlaka... ...karaktersiz,tatminsiz ve kendine güvensiz erkekler aldatır....!!! |
bunlara gerenk yok abi türk erkegi adı üstünde sapıgızzz sapıgg.. |
Aptallıklarından.... Ellerindeki güzelliklerin kıymetini bilmediğinden! |
Ben bir erkeğe, ilişki esnasında 3 olgunun lazım olduğuna inanıyorum.. 1 Şevkat 2 Önemsenme 3 Sex ilişkide 3/2 yi yakalarsa erkek kadını aldatmaz ama 3/2 nin altına düşerse erkek kadının gözünün yaşına bakmaz : ) |
Aldatmak aslinda cinsiyete oldugu kadar insanin karakterine baglidir. Iradesi guclu kendisini kontrol edebilen insanlar esini aldatmayabilir. Maalesef Bizim toplum degerlerimizden dolayi Erkekleri aldatmaya ozendirici(her erkek capkindir) bir duruma surukluyor. Kadinlari ise bu isi yapsalar bile daha gizli yapmalarina neden oluyor. Bu isin toplumsal yani.. Fiziksel acidan bakarsak yaradilistan oturu erkeklerin sexe karsi zaafi daha fazla ve hormonlari duygularini ve davranislari daha cabuk etkisi altina aldigi icin aldatma orani daha yuksek cikmasi dogal.. |
Alıntı:
nokta kardeşim süpersin :) |
erkekLer hayatta aLdatmaz nokta :D |
Alıntı:
büyük yalannnn:D:D nokta |
Alıntı:
|
ben hayatta aLdatmam :D ama ayakta bilmiyom :D:D:D nokta :D |
Alıntı:
|
kursat yalan solemez o yuzden erkekler aldatmaz |
:D:Derkeklerin %92 aldatır tamammı... ve bi nedeni yoktur anlık hisleriyle hareket ederler...sonrasını düşünmezler:D:D |
kızlar bişi yapmaz dimi siz şu cenenizi bi tutsanız sorun olmucak dır dır dır ne Lan bu :D |
aldatmak bir arınma, bir diriliş, bir yeniden doğuş gibidir. ihanet kadar güzel bir günah daha var mıdır? aşk ihaneti ise sadece bedensel bir arzunun doyurulmasından, insanı bir merakın bastırılmasıdan ibaret sıradan bir hadisedir. neden bu kadar büyütüyorsunuz ki? sanki dünyanın sonu gelmiş gibi? aldatıyorum, aldatıyorum, elimi yıkayıp ilişkime devam ediyorum. hayatım güllik gülistanlık. hiç de çirkin bir olay yaşamadım şimdiye kadar ben ihanetimi videoya alır sevgilime sinema filmi diye home theatre sistemde seyrettiririm. gıkını çıkartıp, kıskançlık krizine girecek olursa, hemen terk ederim. |
yuru be hakan devamını beklıyoruz |
Alıntı:
|
susmak derken burda bıle boyle bagarıyorsun :D |
Alıntı:
|
kardesım guneslenırken cok kızarma kremlen dıkkat et :D |
Alıntı:
:D:D:Dfazla kaptırdım galiba kendimi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tartışmaya gerek yok işte..... erkeklrin çoğu aldatır ve bi nedeni yoktur,anlık duygularıyla hareket ederler ve sonrasını düşünmezler dedik :D:D |
Alıntı:
ben susuyorum artık bu konuda yorum yapmıycam cunku hep solenılır hep yapılır ayrıca erkegın capkını oldugu kadar bayanında var konuyu erkekler ve bayanlar neden aldatır seklınde duzeltelım :D:D |
merhaba, biraz önce sevgilimi iki güzel dilberle aldattım, şehvetin doruklarında kaybolup tüm ahlak ve etiği unutup, kendimi ve partnerlerimi mutlu edip yeniden hayata döndüm. evet, tamamen keyif icin aldattım, yine aldatacağım, sonra yine, yine, yine... |
Alıntı:
tamam sen susuyosan bende susuyorum:D:Derkek aldatır işte.... |
onlar başlı başına sorunlar zaten bunun cevabınımı düşüncez bide onlar utanmıyosa bizenee :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
helall Sonay :) Ellerindekinn güzelliğini bırak,elindekinn bi insan olduğunu unuttuklarından. |
Alıntı:
Brawaaaa.Katılıorm :congrats::congrats::congrats::congrats: |
Türkiye`de Saat: 18:06 . |