![]() |
Hıc bısı yapamaz arkadslar sız benle muttefık olun Alt tarafı super mod = ? :D:D |
Alıntı:
|
Ne tur ders konuyu bıraz acarmsısın :D |
ben dün gece portakallı tarantula yedim o kıllı ince zarif ve ayda yürür gibi adım atan ayaklarını çıtırdata çıtırdata lokma yaptım dudaklarımın arasında... çok lezizdi ve sevgi dolu Kokusu vanilyamsı ve bir portakal gibiydi adeta... dilimden sızan zehirini yutmaktan çekinmedim öyle ya! portakalın bir asidi varsa dilimin ucunda olanla birleşince tam da panzehir oluyordu... bir gece öncesinde klorlanmış havuzun ışıklı dibine dalarken ağzımın içine giren ve beni rahatsız eden o klor bir gün sonrasında işe yaramıştı işte... "duvarın dibine işeyen sen misin?" dediğimde nereden bilebilirdim ki o amonyak gibi kokunun bu tarantulaya ait olmadığını ama ait olanın cümledeki şehveti içerdiğini... kendi kışkırttı, suçum yok |
Alıntı:
|
abla dokunma ufuğa :D Biz portakalı HER TÜRLÜ yeriz :D Portakal orda kal:PpPPpP |
ahada muttefıkm ayche :D arkam saglam artık :D:D senden korkmuyorum :D |
Alıntı:
Ayy portakal diyesim geldi be :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben taraf tutmuorum , varsa yoksa portakal :D |
portakal portakal :) |
fark yapmıo :D:D |
Her türlü yerim ben :D |
portakal soyulurmuuu tadına douyuluuuurrrmuuuuu:D:D:D |
Alıntı:
|
Olmaz artık kalbımı kırdnıs bı kere :) Tek kaldım :) Ama o kırmızıdan korkmam ben :D |
Ben korkarım,ödleğim herhalde...:D Ona kırmızı çok yakışıyor...:D |
Beyazda ıyı ama :D |
Ama Beyaz'ın fazla söz hakkı yok...:D |
Katılmıyorum Sonucta madem bır aıleyız Admınde uyede esıttır Sadece arada bır yetkı farkı var :) Kırmızı senden hala korkmuyorum :D |
Eşitlik vardır da portakal kadar bile renklenemedik ya...:D Turuncudan başlayarak kızarsaydık biraz...:D |
Alıntı:
İlk mod oldugumda da perim Nuranım aynen böle yazmıştı :) ufuga gelince onu neler beklioo bi bilse :) |
Alıntı:
Ufukcgum kırmızdan kork demiyorum ki ben sana ..Görevimi kötü şeylere alet edemem ( bunu benden beklemen bile hata ) Ama cezanı şimdiden 2 ye katladın haberin olsun hazır ol yakındır hesabı ödeme günün :) |
Alıntı:
|
Gorevınden baska bana asla zarar veremessın :) Eger tahmın ettgım seyse cnn sagolsun :) Onemlı degıl |
Alıntı:
|
Cıddıye alıcagını bılıyordum :) Saka yaptım be :) Sen kıymassın bana :) |
Alıntı:
ufukkk harbi celallendim şimdi :) |
Alıntı:
Bende hatırlıorum,unutmadığına sevndim ablam :) |
Alıntı:
|
Iyı soylesekte kotu soylesekte sonumuz kotuu :D |
Dilimlii yerim:D |
portakal orda kal :D:D güsel bi şe dir :D şee ne ise yenir işte başka da bi halt olmas kabuklu kabuksuz:D:D |
Portakal soyulurmu tadına doyulurmu :D Ondan soymayarak :P degişti kararım direk yiyom kabugunda vitamin diyerek :D:D |
Alıntı:
yarasın yarasın :D:D |
Alıntı:
|
Kendısını yememkı kabugunu yıyım:D Gereksız sulu bır meyve :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ılk defa bır konuda uzlasmaya vardık:) |
Ayche abla bize portakal yapsana yapsana yapsanaaa.... :D:D Sulu sulu ne güzel yenir :D |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |