![]() |
gidiorum uleayhn (: hepinize teşekkür ediyorum öncelikle ...şimdiye kadar gördüğüm en güzeL site buydu ... En güzeL dakikaLarım burda geçti.hiç bi siteye bu derece bağLanmamıştım ama herşeyin bir sonu ve hayırlısı varmış.bana kızabiLirsiniz beLki sevinenLer de oLacak ama burda hiçkimseye kin gütmedim , beni biLen biLir ne varsa ağzımda var konuşurum, söyLerim ama içim çoğu zaman tersini söyLer..neyse daha fazLa uzatmak istemiyorum...herşey için saoLun..kırdığım , üzdüğüm insan varsa ki mutLaka vardır dengesiz biriyim biLirsiniz hepsinden özür diLiyorum... iyi forumLar (: bundan sonraki hayatımda kendime neşeLi,mutLu,sevinçLi,güLünçLü,kavgaLı,dövüşLü,söv üşLü fıstık gibi hatunLu gunLer diLerim ehuehue(: (: |
hayrıdr nereye? |
Bu ne yha? Neree gidiosnn bea. Gitmen için bi sebep mi war |
eee.. okullar açılıyor ..evli evine ,köylü köyüne dönüyor artık... |
Alıntı:
|
nereye gidiyon Lan :S arasıra uğrarsın deLi |
Esmacım nereye gidiyorsun? Gitme... |
Alıntı:
Şaka bir yana.. yolun açık olsun Esmacım... |
alo nereye gidyon |
bu site artık bana fazLa geLmeye başLadı ..hayatımda herşeyden çok değer verdiğim bi insanLa sırf bu siteye takıLmam yüzunden défaLarca kavga éttim...hepinize teşekkür ediyorum .. iyi forumLAr ;) |
:( esma... gitme dicem de kararını vermişsin ... elveda tatlım kendine çok iyi bak :) seni çok özlicem :) |
Seninle tanışamadımm doru düzgün ama tanışsaydımm memnun olurdumm.:( Kararından dönmeyecek gibisin ama umarım bu kararından vazgeçersinn Kendine çokk iyi bak.Hayatında sana başarılar diliyorumm.Hoşçakal |
saoL teşekkur ederım hoLigan (: bende sizleri çok özlücem... foruma girmeye çabalıcam zorda oLsa (: |
Tamamen bir gidiş olamaz bu...:( Çok kızarım Esma,ona göre...Arada ziyaret edeceksin,tamam mı ?Seni kocamaaaaaan öpüyorum canım,kendine çok iyi bak...En kısa sürede bekliyoruz.Canım kızım.;) |
Çok özlicem çookkk :( :( Kendine çok iyi bak, hep mutlu ol... Sevildiğini hiç unutma kızkardeşim :) |
Bu ne sevgii yaaa kıskandım yaaa....Bende mi gitsem acep..:D:D:D |
Gelmeee, gelmeee ,gitmeeeeeeeeeeeeee, görmeeeeeee , sevmeeeeeeeee hiç düşmeeeeeeeeee Benim düştüğüm gibi bu aşkaaaaaaaaaaaaa ... Kııızz bu sarkıyı kim sölicek şimdi ?? Gitme :) gidiosanda sesinden mahrum kalmıyalm :) |
saoLun saoLun saoLun bende sizLeri çok seviyorum sizLer sayesinde ayaktayım ben herşeyim sizsiniz Lan ;) |
yaa bize kim rap yapcak esma :mad: hiç düşündünmü bakem :D dayak yicen hee:D otur oturduğun yerde:D bende giderim bak :D |
Her gidişin Bir dönüşü vardır. Unutma gelirsin yine geldiğnde belki bazıları olmaz yenileri olur ama BESİKTASFORUM her zaman burada kendine iyi bak arkadaşım |
Seni hiçbir zaman anlayamadım..Şimdide anlamıyorum Nereye gidiyorsun. |
Alıntı:
|
harbiden çoq güsel bi site bnde bayıldıç okullar da açılıyo bnde kara kara düşünmüyom deil |
Alıntı:
Düşünmedim deill:D |
dagılın lahn nazar değdırcenıs D: D: |
Gitmee lann.Bak bende giderimm |
Alıntı:
|
ehuheheua dayanamadın dimee D: |
Tüm forum greve giriorz:D |
Alıntı:
|
hay senin ébenin ustunde amuda kaLkim emi holıgan D: konusturmaın lahn benı alla alla zaten gıdemıom D: |
Alıntı:
|
benden izin aldın mı gitmek için . . :) |
Eğer gitmek böyle bir iki mesaj yazmak kadar kolay oluyorsa buyrun güle güle. |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |