![]() |
erkan abi valla benim suçum yok yaa özgür dağıttı valla..destekleriniz için teşekkürler semra ve aplar ablam:D:Dözgür hiç inandrıcı değilsin dostum:D:D |
Kıvır kıvır aşağıdan yukarıdan kıvırrrr bir sağdan bir soldan kıvırrrr :D:D |
aminnnnn :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben mesela hiç bi zaman denize girerken bi bayana neden makyaj çantanı yanına alıyosun demedim demem kavgada sölenmez:):):) |
Toplasın dedim ama çok zor be Erkan...Hayatta toplayamaz artık...:D |
Alıntı:
|
çırpındıkça daha çok batıyorlar valla :D:D:D |
Alıntı:
Aklım burada kalacak şimdi ama misafir gelecek ya,yemek hazırlıyorum...şimdilik çıkıyorum ama nasipse gece görürüm ben neler yazdığınızı...Ramazan yetki sende,anladın sen onu...:D |
tüm bayanlar güzeldir:) bunu dile getirmeye bile gerek yok zaten :) bayan ne yapsa yeridir , bayanlar erkeklerden daha olgundur , daha düşüncelidir :) TÜM BAYANLARIN ANNELİK DUYGUSU YETER TÜM DÜNYAYA :):):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla ihale sana kaldı gibi arkadaşım :D:D:D:D |
valla ramazan ortalığı karıştırdın gittin haa :):):) |
yuuuh ya hiç bişi demiyorum erkan abi bi oku ilk sayfaları ihale kimin??:D:D |
tamam ilaleyi ben açtımda ihaleyi sen aldın :):):):) |
yıkama yağlamam başlamış, hayırdır Özgür :D:D Ramazan kardeş senin suçun yok, ben biliyorum :D:D |
özenerek aldığı takısı için anaanneden mirasmı demek :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam suçluyu bulduk vurun :D |
Alıntı:
|
evet Ramazan ikimizde suçsuzuz:D:D |
Suçlu İlker mi? :D:D Atma topu ona Özgür:) Sonunda yine sende kalır o top :D:D |
yaww ben neden suçlu oluyorum ki :) ne yapmışsam :) ben bunnarın hiç birini sölemedim :) |
süt dökmüş kedi gibi masumları oynama Özgür :D:) |
Alıntı:
|
Neler okudum öyle aman Allah'ım...İlker gibi bir genci yakmaya çalışmak ha Özgür...:D Üzülme İlkerciğim bu ihale sana kalmaz,zaten Özgür ihaleye fesad karıştırdı...:D |
özgür işin zor kardesım bı tarafta alpler abla dıger tarafta semra ıhale her turlu sana kalır D:D |
napalım canım demek ki bi kaç gün uğramıcaz foruma :) |
Aman ALLAHIM ihale bana kalmış :D Neyse ALLAH kurtasın :D |
Bi kaç gün foruma uğramasanda değişen bişey olmaz Özgür, bu ihale senin, başkasına satmaya çalışma :D:D Üzerine parada versen kimse almaz :D:D İlker suç senin değil, senin masum olduğunu biliyoruz ablamla birlikte :D:D |
bende biliyorum ilker,ilk ihaleyi de bana kapatmaya çalıştı ama semra ile ablam izin vermedi onlar olmasa biz napardık ilker?:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
yahu ne olduğuna anlamadan ateşin içinde buldum kendimi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ilker hadı yıne ıısın arkan saglam :D bızım arkamızda kımse yok :P |
Alıntı:
:party: oLeY oLeY oLeY |
Gökhan sanada kimse laf söyleyemez, ihale veremez :D yanındayızz :) |
Alıntı:
Alıntı:
saolun arkadaslar tesekkur ederım |
erkek arkadaşım yada normal tanıdığım bi erkek bana 'zayıflamışsın' dicek_?alırım anatarını varya aaay söylerken sinirlendim boğuveririm valla 7 sulalesi alamaz elimden. tabi konuya yine uygun değil yazdıklarım bi bana söylenmemesi gereken bişey bu:) |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |