![]() |
Varada (mustafa) abimizin yeni doğan bebeğine hoş geldin diyelim... Forumumuz'un Sayğıdeğer abisi Mustafa abinin yeni bir bebeği oldu Bebeğimize dünyamıza hoş geldin diyelim... |
Tebrik ederim mustafa abi.Allah analı babalı büyütsün. |
abi tebrik ederim, Besiktasforum.Net ailesinin en genç ferdine de hoşgeldin diyoruz |
teßrıkLer aßı henuz tanısmadık ama oLsun Allah ßagısLasın anaLı ßaßaLı ßuyutsun ınss.. |
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun |
daha tanımıyorum aßi ama aLLah ßaqısLasın aLLah anaLı ßaßaLı ßüyütsün yawru kartaLımız iyiki doqdu :):) |
allah analı babalı büyütsün abi |
Tebrik ederim abi...Allah analı babalı büyütsün... |
hayırlı olsun |
abı allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ıns tebrık ederım |
mustafa abi allah analı babalı büyütsün size bağışlasınn . . . 41. kere maşaallah :) |
Abim Allah analı babalı büyütsün . Bir kardeşim daha oldu ne güzeş :) |
Mustafa abi gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, çok sevindim senin adına :) |
Allahanalı babalı büyütsün,uzun ömürler versin abi. |
yavru kartal hoşgeldin dünyaya :) tebrikleR abi |
tebrikler hayırl olsun |
bir yavru kartalımız daha oldu he ne mutlu bize abi allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah:):) |
Allah bagıslasın...Allah analı babalı büyütsün.. |
Allah analı babalı büyütsün abi..damatlığını da görmek nasip olur inşallah.. |
Allah nazardan saklasın, analı babalı büyütsün. http://photos-500.ll.facebook.com/ph...80500_9259.gif |
Tebrikler :) Allah analı babalı büyütsün |
Gözünüz aydın... Allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah.... |
Allah analı babalı Büyütsün Abi |
Allah sağlıklı uzun bir ömür versin...Allah bağışlasın...Umarım hayırlı bi evlat olur... |
tebrik ederim |
Allah analı babalı büyütsün hocam.yavru kartalımız hoş gelmiştir dünyaya inşallah vatana millete faydalı anasına babasına vefalı sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür geçirir. |
tebrik ederim ... allah anali babali buyutsun ... |
tebrikler abi |
tebrk ederm mustafa abi . . |
Tebrikler Mustafa...Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat olur inşallah.Allah seni,annesini başından eksik etmesin. |
Allah analı babalı büyütsün :) |
hepinize çok çok teşekkür ederim bu iyi temenniniz için beni duygulandırdınız ve bir okadar da sevindirdiniz iyiki varsınız insan etrafında böyle sizingibi dostları görmekten çok mutlu oluyor tekrar teşekkürler ...... |
Allah yavrunuzu sizlere ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eylesin,hep birlikte yasayacagınız saglıklı mutlu ve başarılı günler dileğiyle.kimse sormamış ben sorayım ismi nedir bu yeni kartalın? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:34 . |