![]() |
Ablamız Annemiz Alpler Ablamızın Oğlu AhmeT'in doğum günü :) Forumumuzda kimimizin biricik ablası kimimizin annesi kimimizin annesi Hazel (Alpler) ablamızın oğlu Ahmet Erkan'ın bugün doğum günü .... İyi ki doğdun Ahmet Erkan nice mutlu senelerde sağlık ve huzur ablamızın ve senin olsun... Bir tebessüm oldun gözlerimizde Bir sıcaklık yarattın kalplerimizde Ablamızın bitanesi Bizim kardeşimiz yeğenimiz Bitanecik AHMED'İMİZ İyi ki doğdun güzel kardeş Bu dünya seninle çok daha güzel.... Bu da doğum günü pastan üfle bakalım kardeşimiz :D:D http://www.berdem.com/wp-content/upl...ekli-pasta.jpg |
mutlu yıllar:) |
Doğum günün kutlu olsun Ahmet..ailen ve sevdiklerinle daha nice nice mutlu,huzurlu yıllara..iyi ki doğdun.. |
HaZeL ablam İyiki Seni tanıdım şimdi de Ahmet isminde bir kardeşim var ahmet kardeşim Doğumgünün kutlu olsun nice senelere ömür boyu hayatta hersey gönlünce olsun . . . |
Abla kardesımızın dogum gunu kutlu olsun nıce mutlu senelere sızlerle ve sevdıklerıyle gırer ınsallah bu pastada benden kardesime http://img.blogcu.com/uploads/masalmutfagi_Dsc01010.jpg |
İbrahim,şimdi gördüm konuyu...Ağlattın beni ya (mutluluktan tabi ki)...Çok çok çoooookkkkk teşekkür ederim İbrahimciğim,sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim ya...Oğlum şiiri çok beğendi İbrahim,çok mutlu oldu ve de sana özellikle teşekkür etti. Sevil,Ramazan,Murat,Gökhan,sizlere de ayrı ayrı teşekkür edeiyorum.Allah sizlere de zamanı geldiğinde ,istediğinizde hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...Hepiniz bir kardeş kadar yakın oldunuz bana,iyi ki varsınız... Bu arada pastalar da çok şirin,teşekkürler... |
Gözlerinizden akan tek yaş mutluluk için olsun ablacım... Birşey değil beğenmesine sevindim yeğenimin...Sende bizler için bir abladan farklı olmadın herşey için çok teşekkür ederim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet,en yakın sen görünüyorsun,Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah. |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |