![]() |
sevgili Ahmet her ne kadar fenerbahçeli olsanda ablamıza olan saygı ve sevgimizin kontejyanını değerlendirerek ilk defa bi fenerbahçelinin doğum gününü kutluyorum :):):) sağlıklı ve mutlu yıllara... eğer kabul edersen sana bi 10 numara en siyah beyazından bi delgado forması :):):) |
allah uzun ömürler versin ablacım ahmet kardeşimize,allah bahtını güzel yapsın inşallah... |
Anneemmmm Kardeşimm iyi ki dogduuu :D İnşş bnm gibi bir hayırlı evlat olur:D Annemm bnmmmm =)))) |
canım kardeşim Ahmet,dogum günün kutlu olsun Allah uzun ömürler versin..sevdiklerinle özellikle anne ve babanla nice nice dogum günleri kutlarsın inş.. bu yeni yaşın sana başarı getirmesi dileğiyle.. |
Özgür,Meltem,Metin,Mehlika canlarım,çok teşekkür ederim. -Özgürcüğüm bir de bana sor...Bütün sülale Fenerli ve ben hepsinin doğumgününü kutlamak zorunda kalıyorum...:pHediyeyi seve seve kabul ediyoruz.:p -Meltemciğim,Allah sana da uzun ömürler,hayırlı iş,hayırlı eş nasip etsin...:) -Metinciğim,temennilerine katılıyorum,inşallah senin gibi hayırlı evlat olur...;) -Mehlikacığım,Allah sana da sevdiklerinle birlikte nice doğumgünleri kutlamayı nasip etsin inşallah...:) |
doğum günü kutlu olsun :)... her yeni yılı onu daha mutlu etsin inş... :) |
doğumgünü kutlu olsun kardeşimizin :) |
Teşekkürler ozzy... Teşekkürler Melikeciğim... |
ablamızı tanımıyorum ama oğlunun doğumgününü canı gönülden kutlarım :) |
Alıntı:
mutlu yıllar ALLAH hayırlı ömürler nasip etsin :) |
Türkiye`de Saat: 16:53 . |