![]() |
başlık yanlış olmuş damat değil damak olcak sanırım :D |
Alıntı:
Söylediğin için teşekkürler hata düzeltildi afiyet olsun:D |
damat tadı deyince bende şaşırdım zaten dedim ilgiçn bişeyler var sanırım bi girdim o da ne akşam akşam tam da açıkmışken offf :D |
Alıntı:
bu konuyu bu saatte açmayı mantıklı buldum :D |
Alıntı:
|
bu saatten sonra şişmez :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam yardımcı olayım evde bunlar mevcut degilse dolabı ac bir göz gezdir hosuna giden ney varsa onu ye baktın olmuyor tamek salcayla ekmek iyi gider :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen ama dişlerini fırcalamayı unutma dişlerin çürürse mesuliyet kabul etmeyiz demi astute :D |
qece qece yaßıLmaz ki ama ßu yha :S :D |
Alıntı:
Gündüz yapsak millet canı çekip yer önemli olan gecenin bu saatinde bulamamak çok gıcığım :D |
Alıntı:
|
Astute iyi reklam yapıyoruz ücret felan da almadık olmaz böyle indiregandi yapıcaklar paraları :D |
aaa salçaa ne yerdık çocukkenn ekmege sürüp sürüp bunu bi düşüneyım ben :D |
Alıntı:
6.hissim kuvvetli kankam kalbimiz bir nede olsa :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam abine havale yaparsın he he :D |
offfff offfffff yapılır mı bu gece gece :D...işkence :D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Onur oldu mu bu şimdi? :D:D hani sebze yemekleri, etle arası iyi olmayanlar var :D:D |
onur sağol valla kardeşim zaten açım oldu mu şimdi yaptığın.... |
çok süper duruyolar acıkmıştım zaten dahada acıktımmmmmmmmmmmmmmmpüf:(:) gddmde kendime sucuk kebabı ypm bari:S |
çok köyüyüm demi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abla derbiyi alalım size simit ismarlıyacam evi uzak olanlara iimkani olmayıp gelemeyenlerin evine kargo ile göndercem afiyet olsun :D |
Alıntı:
kardeşim yemek senden önemlimi gel buyur kapım her zaman açık sana dilersen rakı balık ne dersin ;) |
Alıntı:
eyvallah kardeşim sağolasın inşallah hep birlikte olacağımız birgün oda olacaktır... :):) |
inşallah kardeşim kafamız güzel olana kadar içicez :D |
inşallah :D |
Türkiye`de Saat: 08:19 . |