![]()  |  

Çarşının gs ile alakalı tezahuratlarını yazarmısınız?  arkadaşlar acil lazım,bjknn gs ile alakalı tezahuratlarını paylaşırmısınız!!!   |  

La Lay La Lay Lay i..e  qaLatasaray oo !   |  

Dağdan kestim kereste..  Kuş besledim kafeste.. Cimbom "ölüyorum" dedi ..........son nefeste..  |  

92-93 sezonunda   iki takım sampionLuk yoLunda noLdu ankarada sekız sıfırı unudma.. unutmadık unutmıcaz cimßomßomun a.. koycaz..  |  

awrupa fatıhıymıs qaLatasaray  qaLatasaryLıymıs ßütün oqLanLar kaLpLerde yıLdızmıs qönüLLerde ay anneni ziyarete qeLicez qaLatasaray :D  |  

konuyu serbest kürsüde aç paylaşalım :D  burası futbol bölümü tezahürat bölümü degil :D  |  

cimßoma koymaLısın  fenerede koymaLısın cimßoma koymaLısın fenerede koymaLısın kartaLım ßu sene sen sampion oLmaLsın ahh ne qüseL ne qüseL seni sewmek ahh ne qüseL ne qseL..  |  

kardeş konu acil lazım olduğu için,hemen cevaplansın diye burada açtım.sende yardımcı olursan sevinirim.   |  

arkadaşlar ltfn paylaşırmısınız?bu bjk içn çok önmli...   |  

parayla şikeyle şampiyon oldu ş........ kralı oldu  ş........ şike yapar şikeyide galatasaray bu var bide  |  
| Türkiye`de Saat: 17:40 . |