![]() |
Dinlerken En Çok Etkilendiğiniz Parçalar Kazım KOYUNCU - Gidiyorum, Ben Seni Sevdiğimi Zülfü LİVANELİ - Böyledir Bizim Sevdamız Barış AKARSU - Islak ıslak (Başkası söylerse etki yaratmıyor) Onur AKIN - Geceyi Sana Yazdım, Seviyorum Seni Sezen AKSU - (Neredeyse Tüm Parçaları) Grup YORUM - Başta "CEMO" ve "FEDA" olmak üzere hemen hemen her parçası Bryan ADAMS - Everything I Do |
gamze kıvılcım - umutsuz ask grup kilit - kalemim göz yasları utkuer- bekle beni bende geleceğim |
Kazım KOYUNCU - işte Gidiyorum teoman -bir kar tanesi emre aydın - bu kez anladım. Stratovarius - Destiny zahriyan - elma şekeri |
Gregorian - So Sad |
hey there delilah__pLain white T's |
Sezen Aksu'nun tüm parçaları.. Kazım Koyuncu-Anılar Düştü Peşime Candan Erçetin - Annem Şebnem Ferah-Sil Baştan.. Göksel-Kurşuni Renkler.. |
bergen-sen affetsen ben affetmem sezen aksu-gidiyorum tan-gözlerin aykut kuşkaya-allah sorar vs.vs. |
ölünce sevemessem seni candan erçetin- sensizlik feridun - deli ibo-asıksın :D kekilli- vakti geldi ayrılığın serdar- sana degmez berker - gülbakışlım |
yasar - aldanırım gokhan turkmen - bilmezdim teoman - istanbulda sonbahar yenı turku - olmasa mektubun sıla - kenar süsü serdar ortac - bılsem ki |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |