![]() |
sarışınlar hakkında !.. Paris'in saygın üniversitelerinden Sorbonne Üniversite'sinde erkeklerin sarışın kadınlardan hoşlanması hakkında bir konferans düzenlendi. 'Erkekler Sarışın Sever' adı verilen verilen konferansta neden erkeklerin sarışın kadınlardan daha çok hoşlandığına inanıldığı konusu tartışıldı. Organizasyonun başında bulunan ve esmer olan Marie-Camille Bouchindomme, tarih boyunca sarışın kadınların en güzel, en erotik ve en aptal diye tanımlandıklarını bir kez daha belirtti ve "Sarışın kadınlar erkekler üzerinde cinsel bir arzu uyandırıyor. Erkekleri neredeyse erotizme ve tecavüze davet ediyor gibi görünüyor. Ama koyu saç rengi olan kadınlarda bu söz konusu değil. Özellikle Alferd Hitchcock ve David Lynch gibi yönetmenler de her zaman sarışın kadınlara hayrandır" dedi. Marie, erkeklerin neden sarışın kadınları tercih ettiği ile ilgili ciddi teorileri olmasına rağmen bunları resmi bir tartışma başlamadan açıklamayacığını söyledi. |
Marie'min ciddi teorilerini merak ettim şimdi :D:D |
cok merak edıyodum okudum bi rahatladım şükür :D |
Ben de merak ettim teorileri...:D |
ben biliyom falla :D |
bizlede paylaşsana İrfan abi madem biliyon :D:D şimdi Marienin açıklama yapması uzun sürer..:D:D |
ne sarışın isterim bedbaht ömrüme ne de kumral isterim kayıp ömrüme isterim gülünce dünyayı aydınlatan esmer benliğime :D |
Alıntı:
|
aa öle deme kac gundur düşünüyodum acaba die ?? :D :D irfan abimde olmasa saol abim saygılar .. hürmetler :D:D |
Alıntı:
Hem sarışın isterim bedbaht ömrüme, Hemi de kumral isterim kayıp ömrüme, İsterim gülünce dünyayı aydınlatan esmeri de Benliğime... ehü ehü..:D..(hanım dışarda nası olsa okuyamaz..) |
Alıntı:
ilahi irfan abi :D Ne güldüm şimdi yaa :D |
eee.... hayat boyu aynı renk mintan giyilmezkine... |
irfan abim yenge varsa duymasın valla |
yook dışarı çıktı.. |
Alıntı:
valla eşin duymasın İrfan abi... |
hehehe..arkadaşına gitti 2 saatten önce gelmezkine..:D |
'' Yıllarca Sarısınlar En aptal , En güzel ve En erotik olarak Tanımlandılar '' . Cümlede bir çelişki var :D |
Alıntı:
|
ne isterler sarışınlardan ya :D:D... rahat bırakın :D:D... |
Alıntı:
+ rep |
Alıntı:
Yengeeeeeeeeeee,evine dön...:D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:02 . |