![]() |
Eskişehir Beşiktaşlılar Dernegi Faliyetleri http://img19.imageshack.us/img19/7493/afis.jpg hacettepe Beşiktaş Maçına eskişehirden otobüs kaldırılıcaktır...Eskişehirli arkadaşlara duyurulur.... NOT: 0554 478 92 62 Benim numaram eskişehirde okuyan ÖGRENCİ arkadaşlar bana bu numaradan ulaşabilirler... |
Tebrikler güzel organizasyon. Elinize emeklerinize sağık. |
Güzel ßir proJe , insallah gereken destegi ve iLgiyi görür |
KArdeşim ben Kütahyadan biliyosun dur gelirim bende burdan haberleşelim senle msn imi eklersen. Bu arada Kütahya dan da 14 Martta Genclerbirligi macına otobüs kaldırıyoruz.çArşı Kütahya olarak. Gidiş Dönüş 45 tl bilet sahıslara aittir... |
eyw arkadaşlar teşekkürler ... Bizim Amaçımız buradan eskişehir gibi bi yerden her deplasmana en az 2 otobüs kaldırabilmek...bu işn başlangıçı olucak... DÜn gece bu AFişten 350 tanesini bütün eskişehir sokaklarına yapıştırdk...Dewamıda gelicek allahın izniyle.. |
45m un 20m unu otobüsü kim kaldırıyosa cebe indiriyo demektir kardeşim...kütahya ankara arasına o akdar üçret alınmaz . |
bi of çekesim geldii :S:Svallahi yazık bizee tebriklerrr çok gzl bi çalışma |
KArdeşim istanbula gidiyoruz:D gencler birligi macına ... |
Ah doğru ya gençler maçı 22 ekimde olmştu kayıt zamanımdı gidememiştim şimdi htrladım :) kardeişm sen bni ekle msn e oradan konuşalım. |
Helal olsun sinan Kardeşim Sen bu işi yapıcaksın bana ilk sölediğinde de sana destek vermiştim insallah 2 otobüs taraftarı yığacaksın kazana sen bu işi basarıcaksın sana istanbuldan beşiktaşforumdan kardeşin kankan olarak tam destek kardeşim . |
Türkiye`de Saat: 08:55 . |