![]() |
Sıkıldım artık derslerden :D:D Verdiler elime kitabı Yap dediler maliyet muhasebesini Ben ne anlarım dedim Bulamamışım hayatımın maliyetini.. Haktır hukuktur dediler Ticarette uygula uygulayabilirsen Ticaretin hukuku mu kalır arkadaş Sen git önce vicdanını rahatlat dedim… Denetim diye diye tutturdular Bir denetimsizlik ortamı doğurdular Kimi neyi denetleyeceğiz bilemedim Denetle denetleyebilirsen bankaları hortumlayanları dedim… Cesaretli adamların işidir dediler Girişimciliği tavsiye ettiler Ama nerden bilirdik ki Girişimciyiz diye üç kağıtçı damgasını yiyeceğimizi… Ne adalet kaldı ne hukuk dediler ille de iş ve sosyal güvenlikte hukuk Var mı iddia edebilecek tek kişi Kaldı mı 570 Tl ile savunulacak tek kişi _AkdOrA_ 20.04.2009 - 23.20 |
:D:D:D elıne saglık kardesım |
sağolasın kardeşim :D:D:D |
helal abi :D |
ıbrahım bey( abııııı) sen denetcımısınnn |
Sağolasın İbrahim...Herkes sırıtmış ben de sırıtayım bari...:D:D:D |
bunu hayatımın şiiri ilan ediyorum :D döktürmüşsün valla duygularımıza tercüman olmuşsun :) Teşekkürler.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
denetcımı bırakın olmayın yapılacak ıs degıl :P |
pazar payın gidecek diye korkma kardeşim bu pazar hepimize yeter :D |
abi sen var ya sen 100 yilin konusunu actin bi de siir ooff ooff bu dersler |
yok kardesım ayıp edıyosun ama herbıden yapılacak ıs degıl stresten bas agrısı basladı gecelerı uyuyamıyorum |
Alıntı:
Alıntı:
|
ahh canım bir insanda bukadar iş sevdası olur şiirde yazmış:D:D:D:allah iiliğini versin ya süper olmuş ama hee:D:D |
budur yaa:Dhelal olsun İbrahim abi:) |
Alıntı:
Alıntı:
sağol canım kardeşim :D |
süper olmuş ibrahim abi:D +rep |
Helal olsun :D YÜrü be abi en iyi iş karaborsacılık da valla bu hafta onu anladım 20 ye al 60 şa sat :D |
Güzelmis , ibrahim Abi Emegine Saglik.. |
sizde sağolun kardeşlerim beğenmenize sevindim :D |
Alıntı:
ıbrahım abı malı musavır olacakk olmsa ben ona yetsıp ben olacagımm:D:DD: ondan sonra yemınlı malı musavır:D:D omur yeterse tabıı:D |
Türkiye`de Saat: 19:49 . |