![]() |
Deniz !!! Bir sahil kasabasında Akşam güneşinde yanmak Martıların çığlıklarında Dalgaların kıyıya vuruşunda Saklı kalmak gibidir Denizin tadını almak… Bir kez o tadı almaya göresin Hayatın anlamını yeniden kavrarsın Yeniden doğarsın mutluluğa Yeni baharlar açar kalbinde Akşam güneşinde kalmış gibi ısıtırsın tüm benliğini Anlarsın denizin sana anlatmak istediklerini… Bitirirsin içinde ki tüm kötülükleri Yeniden başlarsın hayattan keyif almaya Akşam balıkçı teknelerinde balık yer Sabah sahil kenarında yürümenin keyfini tadarsın Rüzgarın ılık ılık esmesini dinler Güleç yüzlerde mutluluğu keşfedersin İşte o zaman denizin kokusunu alabilirsin ciğerlerine… _AkDoRa_ 21.04.2009 - 17.20 |
süpersin abicim çok teşekkürlerr:):):) |
güzel abi sagol |
sizde sağolun kardeşlerim... |
kendi kendime konuşacağıma bunLarı okıyım dimi abim:D |
evet canım öylesi daha makbul olur :D |
Gerçekten sağlam.. Akdora'yı en son gördüm..Acaba hangi ünlü şairin diye bakim derken Akdora'yı görmek ilginç geldi :):) Helal walla abi..Ben de yazıyodum geçen sene..Bu sene ÖSS'di fln hiç vakit olmuyor..Ama böyle amatör düzeydeki çalışmaları okumak gerçekten zevk veriyor..Ayrı bir değeri var bence..Devam abi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir kez o tadı almaya göresin Hayatın anlamını yeniden kavrarsın Yeniden doğarsın mutluluğa Yeni baharlar açar kalbinde :):) |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |