![]() |
Neden Beşiktaşlıyız Evet,hepimiz Beşiktaşlıyız ama neden? :D Bazılarımıza aileden yadigardır,bazılarımız bir olaydan etkilenerek Beşiktaşlı olmuştur bazılarımız renklerini sever :d Kısacası neden Beşiktaşlıyız ? :D http://img84.imageshack.us/img84/469...copy4awum0.jpg |
tutulacak baska takım mı var |
Beşiktaş'lı Olunmaz Beşiktaşlı Doğulur.. Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz :cool: |
Tabiki doğuştan gelen bir ayrıcalık bu hepimizde ... Ama benim bu kadar bağlanmamı sağlayan babamdır. Baba yadigarı .(: |
Beşiktaşlı Farklıdır Bir Fenerliye Bir Gsliye Benzemez Bakıldıgında Bu Kesin Beşiktaşlıdır Derler. Onun İçin Ben Tutmadım O Beni Tuttu .. |
turkum besıktaslıyım baska ne varkı :) |
Babam sağolsun ... :D Ama şimdi babam başka takımı tutsa asla dönmem beşiktaştan ... İyiki başka takımLı deilmiş babam :D |
Doğuştan Beşiktaş'lıyım. Bizim sülalenin abartısız %95 i Beşiktaş'lı. Baskı yapmadılar bana ben kendim seçtim. Nasıl islamı seçiyorsak bende Beşiktaş'ı öyle seçtim. Birde birşeyler öğrenmeye başladığım dönem Beşiktaş'ın en iyi dönemiydi. Onun da etkisi var. |
ailemin çoğunluğu fenerli, bir kaçı cimbomlu... sülale de tek beşiktaşlı benim, ayrıcalık bu işte :) ben seçimimi 6-7 yaşlarındayken kara kartal diye bağırdığımda kovalanmakla yaptım, az kovalamadılar..:D:D hala derbi maçlarında aynı muhabbet var :D:D halamın oğlu hasta fenerli, 7 yaşındayken beşiktaşı tutuyorum diye balkondan ayaklarımdan tutup sarkıtmıştı, bu fenerliler hep böyle psikopatmış demek ki dedim içimden :D:D ben psikopat olmadım, farklıyım sizden diyorum hala:D:D ama içimden diyorum:D:D |
Adam gibi adam olur ya İşte Bjk da takım gibi takım. bunun için Bjklıyız.. |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur...!! babam saolsun ;) bana bırakıp gittiği tek miras beşiktaşlılık.... turgay demirin dediği gibi...... Siyah-Beyaz saflarda yer alanlara Beşiktaşlı duruşunu miras bırakmaktır Beşiktaşlılık... |
bence karsılıksız sevmeyı bıldıgımızden dolayı besıktaslıyız hakkımızla basarı elde etmeyı sevdıgımız ıcın besıktaslıyız ulkemızı bayragımızı sevdıgımız ıcın besıktaslıyız hayatı yasamayı usulune gore sevmeyı bıldıgımız ıcın besıktaslıyız bız hayattakı tum olumsuzluklara KARSI oldugumuz ıcın besıktaslıyız bız delıkanlı ınsanlar oldugumuz ıcın besıktaslıyız.... BESIKTAS LI OLMAK HARBIDEN AYRICALIKTIR.... |
haya†ın anLamı beşiktaş |
:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:32 . |