![]() |
İyidir tabi..biz ona kendi aramızda Kral Bekir deriz..:D |
çok güzel resimler teşekkürler hepsi çok tatlı:) |
Alıntı:
|
Bende İyi Birisiyim :D:D |
Şimcik konuya bir açıklama getirmem gerekiyor sanırım:D:D karagül ne bekir'în, ne ramo'nun, ne de mehmet'in sözüne inanma :D:D işbirlikçi bunlar :D:D |
Alıntı:
bak Ramazan ne demiş benim için. |
teşekkürler...arada dikenliler çıkıyo ama :D yine de güzel :D... |
Çok güzel görünüyorlar,teşekkürler Semra... Bu arada Melike gelinciklerden gelin biz de yapardık,annemler de yaparmış.Demek ki gelincikler var olduğundan beri bunu yapıyoruz.:p |
Maydanoz olmayan bi ben kalmışım bende katılayımda tam olsun madem :D:D Şimdi şöyle ki kadınların çiçek olduğu konusunda herkes hem fikir ama ; 1- şimdi çiçek var kaktüsdür hayatı zindan eder 2- aslanağzı var ham yaptı mı hayatın kayar ara ki bir daha kendini bulasın :D:D 3- birde güller var ki her ne kadar dikenleri batsada asla vazgeçemezsin... şimdi bu açıklamalardan yola çıkarak şunu söylemek gerekir ki çiçekler saklılarda gayet güzeldir ve su isterler..Hayatımızda ise eğer doğru çiçeği bulduysak yaydıkları hoş kokuyla tatlı bir sarhoşluğa sürüklerler.... |
Hehehe..evet bütün kadınlar çiçektir...ama kaktüs de bir çiçektir...haa unutmadan..çiçek;suyu ne taraftan verilirse o tarafa dönen tek bitkidir...:D:D |
İlahi İrfan Bey,çok güldüm valla...:D Şimdi bütün forumun dişi kartalları üzerinize gelecek haberiniz olsun.:D Benim bildiğim kaynana olunca kaktüs oluyorsun...:D |
Alıntı:
bütün kadınlar çiçektir ama çiçeklerde çeşitlidir demi ya kaktüsü var, gülü var, zambağı var ,menekşesi var sümbülü var ,dikeni var:D:D |
kadınlar cıcektir ve cesıtlerı var ama ya erkekler ?? :)) |
semra hepsine birer isim koysaydın dişi kartalların ismini:D:D:D:d |
Alıntı:
|
:D çok güzel yha , Tşkkrlerr :) |
Çok şekerler paylaşım için sağol :D |
----------- |
evet çiçekiz(H) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:45 . |