![]() |
evinizde bjk ile ilgili neler var benim; 2 tane forma 1 tane atkı 1 tane kupa tişörtü 2 tane eşortman takımı 1 tane oda spreyi air vick 1 tane kartal yuvası fare altı 1 tane beşiktaş pankartı 1 tane beşiktaş dergisi |
bi tablo misali bişi poster gibi:D bi Bjk hırkam Bjk kolyem Bjk bilekliğim Bjk saatim Bjk kupa tişörtüm Bjk tişörtü(normal:D) 2 tane forma kalem,silgi,defter Bjk dergi:D 2 tane atkı anahtarlık sanırsam bu kadar:) |
Alıntı:
|
battaniye atkı yatay çizgili forma şapka bileklik atkı |
benimde yatak takımım vaar:D |
formalar...nevresim takımı...kupa bardak...poster...bere..duvar saati... |
5forma 1 battaniye 1 uyku seti 1 nevresim takımı 1 yastık kılıfı 4 mug 1 defter 1 çerçeve 1 iyi günde kötü günde bileklik 1 anahtarlık olmazsa olmazım:)) sayısı belli olmayan dergi duvarda kartal resmi vee daha çoook şey say say bitmio:):)devamı gelicek:):) he birde saolası arkadaşımın aldığı pek kıymetli hırka:):):) |
pentegram bereyi unuttum ii hatırlattın:D |
Alıntı:
yemek takımının parçalarını sayıyo sanki ya :D |
Alıntı:
|
ben fakır adamım benım hıc bıseyımm yokk allah kahretsın parasızlıgıııı:D:D:DD::D |
2 yüzüncü yılforması 2 atkı biri yine 100.yıl bir baytak 40 yakın yavru kartal dergisi bir şifo mehmet ile röpörtaj yapaken poster 1 ailton ile röpörtaj yaparken poster röpörtajları ben ve kızım yapıyor tabi birsürü şifo mehmet zafer öğer ve şenol fidan fotoğrafı ve video yine aynı kişilerle piknik fotoları ve beraber halay tutuyoruz ve nevzat demir tesislerinin içinde çekilmiş fotolar odanın biri siyah beyaz ve perde ve battaniye beşiktaş amblemi şifo mehmet ile ve şenol fidanla cekilmiş tv görüntüleri bi kaç gazetede çıkan haberler hürriyet türkiye ve sabah gazetesi |
Herseyim Besiktas Zaten :) |
evınde fazlalıklar varsa ben alabılırm arkadaslar :DD: |
Hangisini sayayım benim ev kartal Yuvası gibi :) |
Alıntı:
|
3 tane forma (biri bu seneki çubuklu, biri geçen seneki beyaz forma, diğeri de geçen seneki arma forma) 2 tane atkı, 4 çeşit BJK bilekliği, 1 tane Kartal Yuvası yazan fare altı, 1 tane BJK terliği, 1 tane BJK kupası (dışında İnönü resmi olan), 1 tane BJK bardağı, bir sürü Beşiktaş dergisi, posterler falan filan:) |
Alıntı:
|
benim terlikimde vaar:tongue::D |
Alıntı:
gonlunden ne koparsa eskı meskı fark etmez yeterkı bu cocuk sevınsınnn:egg::egg: |
Alıntı:
|
Alıntı:
okk hatırlatmazmyımm bıraz daha kucuk emrah moduna gırırsem kapalıya kombıne bıle alırımmm:confused::confused::confused::confused: |
atkı, bayrak, eşofman üstü, anahtarlık, çakmak aman herşey var işte :D |
Alıntı:
|
vallahi bir nevi öyle paralarım Kartal yuvasına gidiyor:Dneden öyle bir sürü şube açıyor sanıyorsun ben zengin ediyorum onları:tongue: |
yürübe çağla hep destek tam destek :D:D:D |
hayır o eziklerin:Donu kullanmayalım:Dsağolun varolun beni sizler yarattınız:tongue: |
:D:D:D |
duvardakiler:2 poster,bir karakalem direk duvara çizilmiş bjk amblemi(çok fiyakalı oldu:D)bi minyatür tişört(araba alınca arkasına asmaya:D) raftakiler:asi ruh olmak üzere 4 bjk ile ilgili kitap,1 kartal heykeli pakettekiler:bjk atkı ve eldüveni çantamdakiler:taraftar bilekliği kalemi ve anahtarlık biri yüzüncü yıl biride son sezon beyaz forma olmak üzere 2 forma:) ve 2 de siyah antreman tişörtü |
4 bileklik 1 anahtarlık 1 masa susu 1 bardak 1 poster 1 rozet 1 kalem 1 forma çok azlar yha bi gitsem kartal yuvasınaa oooF :D |
2 Forma ( biri Beko'nun beyaz forması, diğeri siyah - gri bu sezonun forması) 2 biLekLik 1 bere 1 Bayrak 1 Tshirt 1 yastik kıLıfı 3 defter, kaLemLer.. 2 tane BJK çakmak:) ( cakmak koLeksiyonum var ki :p ) 1 anahtarLık |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |