![]() |
Emegine Saglik ibrahim abi. |
abicim harika bi yazı çıkarmışın...gerçekten emeğine,,yüreğine sağlık.. gözlerim doldu okurken o şiiri hele junıor alplerin yazdıklarını okuyunca kendimi tutamadım... |
Süpersin abim:) |
Alıntı:
naptın be ufklık :( canım o küçük yüreğine o kadar cok sey sıgdırmıssın kı..canından kanından bırının yoklugunun ne demek oldugunu bılenlerdenım bı nebze onun yoklugunun yarattıgı acıyı ozlemı her mutlulugunun bı parcasının eksık oldugunu keskelerı ıc cekıslerı o kadar ıyı bılırım kı..sana burdan ne denır senı ne tesellı eder bılmıyorum Allah senı anne ne bagıslasın küçüğümm..:( |
İbrahim o kadar güzel kaleme almışsın ki...Her yazın gibi bu da çok mükemmel,çok teşekkürler...Senin yazın da beni çok duygulandırdı ama oğlumun mesajını gece fark ettim ve çok daha fazla üzüldüm,duygulandım.Sadece kader diyorum,Allah(C.C) böyle takdir etmiş,yapabileceğimiz bir şey yok.Ama konuşmaya başladığı günden itibaren bu konuda hep neden benim babam,neden herkesin var benim yok diye sorar.Büyüdükçe biraz daha kabulleniyor,o da bazı şeyleri değiştiremeyeceğimizi,alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağımızı biliyor.Daha küçükken çok daha zor oluyordu bu konuda konuşmak ama şimdi ben babasıyla ilgili bir anımı anlattığımda çok dikkatli bir şekilde dinliyor,yaşadığımız komik bir olayı anlattığımda gülebiliyor.Böyle günlerde doğal olarak daha hassas oluyor.:( İnşallah oğlum büyür Allah(C.c)ona baba olmayı ,evlatlarıyla birlikte yaşamayı nasip eder. Ben de rahmetli babacığım,eşim başta olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının bu gününü kutluyorum. Özellikle İrfan Bey,Mustafa Bey Tekin Bey(kartalmersin) "Babalar Gününüz" kutlu olsun. Bu arada buradaki tüm kardeşlerime dostlarıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı sonsuz teşekkürler...Oğlum da böyle büyük bir ailenin üyesi olduğu için çok mutlu... |
Alıntı:
Ablacım benim ya :( Seni çok seviyoruz. Allah sana oğlunla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah... |
Canım,sağol Duygucuğum...Allah sizlere de her şeyin hayırlsını nasip etsin inşallah...Sizler sayesinde üzüntülerimiz azalıyor,iyi ki burdayım ve de sizler gibi içten gerçek dostlarım,kardeşlerim oldu.:) |
Alıntı:
ablacım adaşımın o yazısını okuduktan sonra bi değişik oldum allahın takdiri tabiki her zaman sizinleyiz abla ... |
Allah sana oğlunla mutlu bir ömür nasip etsin ablacım:) |
Alıntı:
Ablam benim dediğin gibi takdir-i ilahi işte önüne geçme şansımız yok ama üzülme Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açarmış ki sizi çok seven bir aileniz daha var... |
Türkiye`de Saat: 13:13 . |