![]() |
Barış Akarsu Aramızdan Ayrılalı 2 yıl olmuş.. Barış Akarsu gerek insanlığı gerek oyunculuğu gerek beşiktaşlılığıyla tüm türkiyenin kalbini kazanmış tüm türk insanının kalbinde yer edinmiş bir kişi aramızdan ayrılalı 2 yıl olmuş ama hiç unutmadık seni barış kalbimizde hala yaşıyorsun keşke şuan gerçekten yanımızda olsan yattığın yerlerde rahat uyu barış türkiye bize emanet sen hayatımızdan çok hızlı geldin geçtin seni unutmadık unutmayacağız. Gitmem bu gece Gidemem artık olmasanda...... |
Allah rahmet eylesin o sene bende bodrumdaydım çok üzülmüştüm ya.... =(( |
Çok özledik seni be sürme gözlü ...Keşke aramızda olsaydın sende... :( |
bütün şarkılarını hala demo olarak kaydediyorum 100lerce kez söylememe rağmen o kadar seviyodum barışı blki öldüğü gnki kadar ağlamıorum artık ama içim hala aynı acıyı paylaşıyor...daha çok özlerim bn onu... |
Biz Erken Vedaları Hiç Bir Zaman Sevmedik ki,Sevemedik Ayrılıkları,Temmuz'da Dökülen yaprakları.. Sürmeli Bir Çift Göz,BARIŞ Dolu Bakıyordu Dünya'ya Oysa ki, Yüreğimizden Bir Parçasını AKARSU'ya Seninle Bıraktık... Unutmadık Unutamayacağız Barış AKARSU!! |
Alıntı:
|
:S:S vay be barış abi sen gideli demek 2 yıl olduu:(:(Hiç fark etmedim resmen:S:S Allah rahmet eylesin :S |
Türkiye`de Saat: 00:28 . |