![]() |
acaba ünLÜLEr beşiktaşforum.net hakkında ne düşünüyor? ( benden forum üyelerine) Süha Özgermi : Artık yaşlandım... Güzellik yarışmaları vs. gibi organizasyonlarda yer alamayacağım. Bunun için yerime Beşiktaşforumun milli çapkını OutKast veliaht gösteriyorum İbrahim Tatlıses : Urfa'da beşiktaşforum var da biz mi üye olmadık? Tüm beşiktaşforumu çok seviyorum.. Özellikle de Blackseagless_ , Heyyy Bacanaq duy sesimi.. Stephan King : beşiktaşforumu çok seviyorum.. Hatta yakında yapacağım "Lanetli Adam" filminde Mehmet ve varada,oynatmayı düşünüyorum.. Bülent Ersoy : Kıııız dünyaa güzeli HeRşeyim Ne tatlısın ayoool! Yeme de yanında yat vallahi.. Bill Gates : Alanımda dünya birincisi ve deviyim.. Ama yeni yetişen bir çocuk tüm kariyerimi ve markamı yerle bir edecek gibi görünüyor.. Gelecekteki en büyük rakibimin adı Son Holigan ,dır!! .. Attila İlhan : nLqn gibi bir Paylasımcının çıkacağını bilseydim ben bu işe daha erken baslardım.. Albert Einstein : Ben ki, dünyanın en zeki insanı ünvanını elime aldım fakat şu bacaksız Akdora ile başedemiyorum.. umarım beğenirsiniz arkadaşlar.. üyeleri tanımadıgım için rastgele yazdım..:) |
Tesekkurler Emegine Saglık |
Besiktasforum'un milli çapkını :) ben oluyorum he :) Teşekkürler Hoş bir çalışma :) |
rica ederim:) |
Bill Gates : Alanımda dünya birincisi ve deviyim.. Ama yeni yetişen bir çocuk tüm kariyerimi ve markamı yerle bir edecek gibi görünüyor.. Gelecekteki en büyük rakibimin adı Son Holigan ,dır!! .. Ahahahha:D:D Sağol süper olmuş:D:D Bill Gates kork benden nihahahaha:D |
Süha Özgermi : Artık yaşlandım... Güzellik yarışmaları vs. gibi organizasyonlarda yer alamayacağım. Bunun için yerime Beşiktaşforumun milli çapkını OutKast veliaht gösteriyorum şaşırdım:D:D |
güzel olmuş :D:D |
Süha Özgermi : Artık yaşlandım... Güzellik yarışmaları vs. gibi organizasyonlarda yer alamayacağım. Bunun için yerime Beşiktaşforumun milli çapkını OutKast veliaht gösteriyorum şiKE var bu macta:D:D:D::D |
:D:D:D süper olmuş:D |
güzel olms tesekkrler paylasm ıcın |
Türkiye`de Saat: 02:41 . |