![]() |
hayat felsefeniz.. sizin felsefeniz ne?? ben başliim.. İnsanların umudunu kırma..belki de sahip olduğu tek şey odur. |
hayat bi gündür o gün bu gündür!... =)) |
dayağa karşıyım ama bı yere kadar :D |
hayat 3 ile 4 arasndadr yha 3.5 atarsın yada 4 4 lük ysarsın ;) |
"Ah, Allah dünyayı yeniden yarataydı, Yaratırken de beni yanında tutaydı; Derdim: Ya benim adımı sil defterinden, Ya da benim dilediğimce yarat dünyayı." Ömer Hayyam ..... |
o sarhoştan nefret edioummm ama sözlrine bayılıorum yaa:D:D:D:D |
Alıntı:
|
noldu yafreemm:D |
Alıntı:
|
tabi özy'm ya ömer hayyam ayyaşın teki:D:D |
Alıntı:
Hilebazdır insanoğlu,kimse bilmez fendini.Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini! |
yok yha yabma sözleri çok anlamlı sarhoşken söylememiş besbelli:p:D:D |
Alıntı:
|
Ey özünün sırlarına akıl ermeyen; Suçumuza, duamıza önem vermeyen; Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık; Umudumu rahmetine bağlamışım ben. Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim; Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim; Cehennem, boşuna dert çektiğimiz günler, Cennetse gün ettiğimiz günlerdir bizim. severim hayyam'ın sözlerini saol;)saol bebebeeemmm:D:D:D |
vayy güzelmiş sarhoş marhoş ama adamın sözleri güzel :D:Drica ederim kübişim :psende sağol:) |
hayyam'ı paylaştık iki dakkada yani:D adamın kemikleri sızlıycaakk:D:D:D |
:D:Dvalla ya napalım zamanında o kadar içmeseymiş :D:D |
yani:D:D:D |
Hayat Felsefem SSSS:P |
Önrin boyunca Ya dayak atarsın yada Dayak yersin :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen öyle:)) |
Yumruk yersin yılma kalk dayan.Bu abi yerle çok sevişti düşmek hiç ayıp değil kalkmasını bil ve acele et şu gözyaşını sil.(Yunus Özyavuz) bu söz süper ;) |
1) ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol 2) Hayat kısa çıplak yaşa :D |
kafana göre |
asilik asilik asilik normal olan hiç bişiyi sevmiorum ... |
"Acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır..." "Aldığımız her nefes bizi sürekli etkisi altında olduğumuz ölüme doğru çeker.. Nihai olarak zafer ölümün olacaktır.. Çünkü doğumla birlikte ölüm zaten bizim kaderimiz olmuştur ve avını yutmadan once onunla yalnızca kısa bir sure için oynar.." "Iki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi." |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
" Hayallerinin gercek olmasini istiyorsan önce uyanman gerek! " (: |
Nerede olursan ol, bulunduğun yeri derin kaz! Aşağılardadır kaynak! Bırak varsın bağırsın karanlık adamlar: "Herzaman aşağılardadır - Cehennem!" NİETZSCHE Sevdiğiniz insanları düşünüyorsunuz, ama daha derine inin, sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz, siz bu sevginin içinizde yarattığı duyguları seviyorsunuz..! NİETZSCHE ........ kübişim ben buraya hoşlandığım sözleri yazıyorum affet:p |
Bir düşünce ekersin, bir eylem biçersin. Bir eylem ekersin, alışkanlık biçersin. Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin. Bir karakter ekersin, kaderini biçersin.!! ......... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yarın bugünden daha güzel olacak |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |