VeysTube | 13-08-2009 17:35 | Alıntı: daniel_clark´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1074939)
jandarma he :D vay gocum benim sen allaha emanet ol inş. köye falan düşersin muhtar emminin kızları olur :D | Muhtar emminin kızLarı beni bekLesin şimdiden :D Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1074994)
kardeşim şimdiden hayırlı teskereler Allaha emanet ol kendını çok özletme | Eyvallah abim çok sağoL . Alıntı: MeLL´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1075048)
Veyselcim hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah. Allah yolunu açık etsin canım kardeşim :) | SağoL MeLike abLacım . Alıntı: seyyah´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1075053)
veysel sende mi asker olacaktın be :)
abimde askere gidiyor 4 güne...Allah a emanetsiniz...hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah :) | SağoLasın , abinLe karşıLaşırız beLLi mi oLur .:) Alıntı: RamesooN´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1075167)
Kardeşim Benim sende Allaha Emanet ol..Hayırlıyısıyla ailene ,sevdiklerine kavuşman dileğiyle..Kendine iyi bak..Benden yana hakkım helal olsun sende hakkını helal et dostum..Hayırlı tezkereler..ara ara bizleri yokla ,unutma.. | HeLaL oLsun abi , iyi bakın kendinize ..
Diğer arkadaşLarada çok teşekkür ederim .
Pazartesi gece 12.30 izmire biLeti aLdık , arkadaşLa 1 gün izmirde fena takıLacaz :D:D Ondan sonra aydına . . |