![]() |
İç Karartan Fotoğraflar :/ Teşekkürler Cagla. |
:Dne demek Mehmet her zaman:D |
cok fena resımler yaw :S aslında bazıları bıraz oynanmıs gıbı photoshopla kotuyu dahada kotu etmısler gıbı :) tesekkurler uchenın bacagının kırıldıgı anda bayagı kotuydu onu canlı ızlmıstım bıde aklıma geldı :D:D |
ümit davalanın ayağı kırıldığında da fenaydı |
fenaa fenaa cidden |
|
ooovvv o da kötüymüş baya |
çok kötü ya:(allah kimsenin başına vermesin |
özellikle de Bobô'nun:p:D |
dev gibi adam bi anda tak dıye devrıldı gozlerımı kapatmıstım hatta o an şok oldum sanıye sanıye gorunce daha kotu oluyo |
bugünde tvde bir maç gösteriyordu anderlecht-s.liege maçıydı o maçtada birinin ayağı kırılıyordu oda kötüydü.. |
hım onuda bı ızlemek lazım bızde ne mmeraklıyız ole seylere bakmaya anlamadımkı =) |
evet bende de öyle bir merak var Allah kimsenin başına vermesin çok kötü yaa |
amin amin kımsenın basıan vermesın ama luganoya ve emreye verebılır:D:D |
inşallah o günleri görürüm inşallaaahh amiin:D |
çok fena |
Ooooofffff,çok kötü... |
benimde kırılmıştı :D çok güzel bi duygu herkesin gözü sizin üzerinizde oluo:D |
Alıntı:
|
ablacım kırıldığında dönüp bana bakmıştı çok güzel oluo:D baya ilgi odağı oluosun :D |
böyle sakatliklar cok kötü malesef benim basimada böyle sakatliklar geldi yakami hic birakmadi bu sakatliklar futbol kariyerimi cok cok kücük yasda birakmam gerekiyordu cok büyük yetenekdik ama allah istemedi ciddi sakatlik gecirenleri en cok ben anlarim ayaginin acisindan ziyade futbolu oynamaman dahada cok aci veriyor.. |
Off feci hepsi ya..Teşkkrler pylaşm içinn (: |
ne demek her zaman göründe ibret alın:p:D |
:S:S:S saol çağla :p :D |
paylasıma tskler |
modric'inde ayaa kırılmış.. |
:(:(:(berbat ama saol:Diçim cızz etti:(:(:s: |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |