![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bugün izledim harika bi film ..herkesin izlemesini tavsiye ederim boş gitmeyin sakın selpak götürün lazım olacak..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | süper bi flim tawsiye ediyorum..bu ülkedede hangi bakanlık işini doğru düzgün yapıoki..behhhh
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | güzel bi filmdi bizim buraları anlatıyor.. mahsumdan bekleyenmeyen bi başarı.. kadro zaten süper... ağlamadım desem yalan olur..
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | objektif bakılması gerekir, abartıldığı kadar çapa sahip bir film ve yönetmenlik yok ortada, sadece mahsun kırmızıgül isminden böyle birşey beklenilmediği için yankı uyandırdı, tabii bir de devasa oyuncu kadrosu var, sadece bakışları bile bir filme değer katmaya yeter... film de gereksiz atraksiyonlar da olsa mahsun kırmızıgül'ün ilk denemesi için iyi bir film olmuş denilebilir ama abartmaya gerek yok, mükemmel bir film değil...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |