![]() |
Küçük Kıyamet Yönetmen:Yağmur Taylan,Durul Taylan Oyuncular:Başak Köklükaya,Cansel Erçin,Binnur Kayaİlker Aksum,Bora Akkaş,Serra Gürgünlü,Ece Ekşi Filmin Türü : Gerilim, Psikolojik Orijinal Adı : Küçük Kıyamet Yapımcı Firma : Limon Yapym Yapım Yılı : 2006 Yapım Ülkesi : Türkiye Orijinal Dili : Türkçe Bilge (Başak Köklükaya) ve eş Zeki (Cansel Elçin) çocuklarıyla birlikte İstanbul’da rahat ve konforlu bir hayat yaşamaktadır. Meydana gelen depremden etkilenen aile, bir an evvel İstanbul’dan ve yaşadıkları bu “küçük kıyamet”ten uzaklaşmak için yola çıkar. Fethiye’de tuttukları villa, havuzuyla, bahçesiyle ve dekorasyonuyla muhteşem görünmektedir. Annesini 17 Ağustos depreminde kaybeden Bilge, İstanbul’da yaşadığı sarsıntılardan fazlasıyla etkilenip kâbuslar görmeye başlar. Bilge’nin gördüğü kâbuslar, genç kadının deprem travmasıyla ortaya çıkan hayalleri midir, yoksa gerçekten onları bekleyen büyük bir tehlike mi vardır? |
cansel elçin için izlerim bu filmi.bu arada herkese bi tavsiyem var.cuma akşamları atv de hatırla sevgili diye bir dizi var.dönem dizisi ve yakın tarihimizi anlatıyor.aşk ta var ama yinede o dönemdeki kıyafetler konuşmalar etkilio insanı... |
Yarindan sonra in Turkish ehehehehe |
Ben sınemada fragmanlarna baktım cok sağlam gozukuyor gitmeyi dusunuyorum ,turk korku fılmlerınden pek verım alamadık bu fılmın yazarı ve yonetmenleri Taylan biraderler daha önce Okul dıye bır korku fılmı yapmışlardı bence muthiş bir komedi filmi olmustu bu sefer daha ciddi bir proje gördum buyuk ihtimalle giderim... |
sınavlar öyle bir bastırdı ki özledik sinemaya gitmeyi |
binnur kaya için seyretmek lazım:D |
konusu güzelmiş izlemek lazım ;) |
Alıntı:
|
teşekkürler aytek uyarı için:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla gtmeyi düşünmüyodum bu ara tiyatroya merakım var :D malum biletlerde ucuz ama arkadaşlar kandırırsa bilemem |
başak köklükaya için izlediğim ve izlediğime pişman olduğum bir film.. |
güzel bir flime beziyor ama biraz ürkütücü galiba... |
Türkiye`de Saat: 04:52 . |