![]() |
Maskeli Beşler Irak http://sinema.mynet.com/Images/3444-...ibesler-bb.jpg Maskeli Beşler Irak Yönetmen:Murat Aslan Oyuncular:Şafak Sezer,Peker Açıkalın,Cengiz Küçükayvaz,Melik Ekener,Atilla Sarıhan,Erdal Tosun,Cezmi Baskın,Ceyhun Yılmaz Tür:Komedi Yapım:2006/Türkiye Maskeli Beşler filmine sakarlıkları ile damgalarını vuran hırsızlar çetesi, şimdi de Kuzey Irak'ı karıştırmak için iş başında! Kuzey Irak'tan Türkiye’ye giden petrol boru hattının kontrolünü Türk tarafına geçirmek için başlattıkları eylem, bir noktadan sonra kendi kontrollerinden çıkacak ve Türkiye-Irak-Amerika üçgeninde krizlerle dolu büyük bir komediye neden olacaktır. |
saglam komedi :) |
yarın gidicem inşallah :) |
Ben dun gittim fena değil yani turk filmi olarak ne beklediğinize bağli |
kurtlar vadisi ırakla dalga geciyolar ben kesinn gidecem |
ilk filmleri gibi buda cok komikdir...izlemek lazim:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sınavlar bi bitsin akıcam alemlere:) |
valla yorumlar güzel gibi bende gideyim bi bakalım..uzun zaman oldu ya sinemaya gitmeyeli... |
prestije bende gittim çok güzel bu filme de inşalaah sınavlardan sonra giderim |
bir komedi filmin irak gibi bir yeerde cekilmez bence düsünme sacma |
kadro degişmiş m.ali alabora yok herhalde bu filminde onun yerinde oynayan kamil kim? |
giden yok mu? |
gelse gidecem ya :) |
Gittim oldukça güzeldi özellikle Şafak Sezerin hepmiz kardeşiz şarkısını söylediği sahnede gülmekten kırıldım gerçekten gdin göün bir şey kaybetsiniz bence ama 10 üzerinden 9 veriyorum oda ben daha çok gülmeyi hedefliyordum. |
buna da gidelim o zaman:) |
gülmek istiyorsanız gidilebilecek bir flim |
gittim filme bence gerçekten çok güzel yapılmış..tabi ki herkesin zevki kendine ama ben çok eğlendim...tavsiye ederim herkeze :) |
walla cok guldum ben ama bıras kufurlu:D |
bence bu flime gidilir beyler okulda bitti zaten.akalım alemlere |
1film daha güzeldi bana göre |
Alıntı:
|
Aga filim güzelde bunu indiremezmiyiz bizahmet bakıverseniz şimdiden tşk ederim |
Türkiye`de Saat: 02:07 . |